POLITIČARI BOGOHULE: Mir Božji, al’ od pomirenja ništa
Foto: Zarana Jevtić, Dado Đilas

Neće da se mire

POLITIČARI BOGOHULE: Mir Božji, al’ od pomirenja ništa

Politika -
Dačić i Tadić, Šešelj i Nikolić, Šutanovac i Babić i Čanak i Rističević nemaju nameru da zakopaju ratne sekire ni na praznik

BEOGRAD - Posvađane srpske političare nismo uspeli da pomirimo ni za najradosniji praznik - Božić. Ministri i poslanici ostali su pri svome i odbili da pruže ruku pomirenja i stave razmirice sa strane.

Nenad Čanak VS Marijan Rističević

RISTIČEVIĆ: ČANAK JE NEVERNIKSukob između lidera LSV i poslanika SNS izbio je oko Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Međutim, svađa dvojice funkcionera eskalirala je, pa su razmenjene i psovke.- Koliko ja znam, on nije verujući čovek. Što se mene tiče, njemu je to davno oprošteno. Nikome se nisam svetio, niti ću, a ima ona poslovica „Ko hoće osvetu, bolje da kopa odmah dva groba“, tako da se ja držim toga - rekao je Rističević.Ni Čanka pomirenje izgleda ne zanima, pa nije odgovarao na pozive.

Vojislav Šešelj VS Tomislav Nikolić

ŠEŠELJ: NE OPRAŠTAM TOMINekadašnji kumovi od 2008. ne razgovaraju, a od lidera SRS često možemo čuti optužbe na račun predsednika Srbije. Šešelj, iako je, kako sam kaže, veliki vernik, nema nameru da spusti loptu.- Nemam šta da mu oprostim, njemu ni Bog ne može da oprosti - kratko je poručio Šešelj.Nikolić nije odgovarao na pozive.

Ivica Dačić VS Boris Tadić

DAČIĆ: NEĆU DA SE MIRIM S BORISOMIzmeđu lidera SPS i SDS izbio je ozbiljan sukob kad je Dačić optužio Tadića da mu je namestio aferu „banana“ i da je koristio bezbednosne službe kako bi ga nezakonito prisluškivao. Dačić ove ozbiljne optužbe nije povukao i, kako je rekao za Kurir, nema nameru da se miri s njim.- Nemam motiv da se mirim s Tadićem - rekao je Dačić.Tadić se nije ni oglasio.

Dragan Šutanovac VS Zoran Babić

ŠUTANOVAC: BABIĆ JE NEVASPITANŠef poslaničke grupe SNS i poslanik DS u više navrata ulazili su u sukob u skupštini. Šutanovac ne namerava da pruži ruku pomirenja.- Ne mogu nekom da oprostim njegovu nepristojnost, mogu samo da je kao takvu konstatujem. To je stvar kućnog vaspitanja - rekao je Šutanovac.Babić nije komentarisao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track