REŽIMSKA PEVAČICA DOBILA KONCERT: Vlada krije ko plaća Cecu!

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić se pohvalio

REŽIMSKA PEVAČICA DOBILA KONCERT: Vlada krije ko plaća Cecu!

Politika -
U Vladi Srbije neće da otkriju koliko će koštati nastup omiljene režimske folk pevačice iako su navedeni kao organizatori njenog koncerta Kurir iz krugova bliskih Ražnatovićevoj saznaje da će nastup koštati 20.000 evra

BEOGRAD - Vlada Srbije rešila je da za večerašnji doček srpske Nove godine u Nišu organizuje koncert omiljene pevačice svih režima Svetlane Cece Ražnatović, i to u trenutku kad se smanjuju nadoknade porodiljama.

Pritom, ni sa jedne zvanične adrese neće da kažu koliko će koštati njen nastup, za koji nezvanično saznajemo da će biti plaćen 20.000 evra.

Informaciju o tome da je Vlada Srbije uključena u organizaciju nastupa Ražnatovićeve u javnost je izneo gradonačelnik Niša i funkcioner SNS Zoran Perišić.- Koncert je centralni događaj proslave dočeka Nove godine koju organizuje Vlada Srbije. Ja nisam prava adresa za pitanje ko ga plaća - rekao je Perišić.Međutim, kad smo ga pozvali za dodatne informacije, spustio je slušalicu uz objašnjenje da nema vremena za razgovor.Dolazi 40.000 ljudiRažnatovićeva će za Nišlije zapevati na centralnom trgu, a prema najavi Perišića, večeras bi trebalo da se okupi oko 40.000 ljudi. Iako se prethodnih dana na sva usta hvalio brojem gostiju koji će zbog nje pohrliti u Niš, Perišić je brže-bolje objasnio da grad koji vodi nema ni finansijske ni organizacione veze s koncertom i tako vruć krompir prebacio u ruke onih koji su u Nemanjinoj 11.Hvali se poznanstvimaU Vladi Srbije juče niko nije želeo da da nikakve informacije o ovom događaju. Generalni sekretar Vlade Novak Nedić nije odgovarao na pozive ni na pitanja ko i čijim novcem plaća koncert.Ražnatovićeva se, inače, uoči novogodišnjeg koncerta u Kruševcu pohvalila kontaktima koje ima u Nemanjinoj 11.- Dugo nisam bila u Kruševcu i s velikim zadovoljstvom sam prihvatila poziv mog prijatelja Aleksandra Vučića i Bate Gašića da pevam - rekla je tada ona.U krugovima bliskim Ražnatovićevoj bili su nešto spremniji za razgovor, te su otkrili za koju će sumu ona večeras nastupiti.- Ceca će za koncert u Nišu dobiti 20.000 evra - kažu za Kurir saradnici Ražnatovićeve.Predsednik Koalicije za nadzor finansija Dragan Dobrašinović ističe da je problematično to što zvaničnici kriju kako će koncert biti finansiran.Ceca ne odgovara- Ako hoće da prave proslavu, to treba i da plate, ali ne iz javnih finansija, već da pronađu sponzore. Posebno je problematično to što kriju na koji je način finansiran koncert. Nemam ništa protiv organizovanja ovakvih proslava, ali u ovom kontekstu, kada smo tu gde jesmo s finansijama, mislim da je suvišno - kaže on.Sličan stav ima i urednik Nove srpske političke misli Ðorđe Vukadinović.- Nemam ništa protiv ovih proslava. Čak mislim da se pare bacaju na mnogo gluplje događaje nego na novogodišnje zabave. Ipak, mislim da je apsolutno neophodno da se kaže iz kojih se sredstava te zvezde plaćaju. Ne verujem da se one smrzavaju i pevaju besplatno - kaže Vukadinović.Kurir je ovim povodom tražio komentar i od Svetlane Ražnatović, ali ona nije odgovarala na pozove i poruke Kurira.

Samo za elituNASTUP ZA PROBRANO DRUŠTVO NA KOPAONIKUSvetlana Ražnatović je, kako je Kurir već pisao, za doček Nove godine pevala u hotelu „Grej“ na Kopaoniku, čiji je vlasnik kontroverzni biznismen Zvonko Veselinović.Na toj proslavi bili su prisutni direktor „Elektromreže Srbije“ i kum premijera Aleksandra Vučića Nikola Petrović, generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić i šef beogradske policije Veselin Milić.

STARS OTKRIVA: Kristijan Golubović krao oluke s kuća u Šapcu!

Kristijan je iskoristio vanrednu situaciju za vreme majskih poplava kako bi izvršio sramno krivično delo

Novi broj najtiražnijeg magazina STARS otkriva da je Kristijan Golubović krao oluke s kuća u Šapcu i prodavao ih na otpadu preko drugarice.

Ne propustite poklon magazin Stars svake srede u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track