DS PRIHVATIO TADIĆEV POZIV: Na sastanak u petak idu Mićunović i Ješić
Foto: Fonet I Dado Đilas

Pregovori o opozicionom delovanju

DS PRIHVATIO TADIĆEV POZIV: Na sastanak u petak idu Mićunović i Ješić

Politika -
Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović i potpredsednik DS Goran Ješić predstavljaće 22. januara Demokratsku stranku na sastanku sa koalicijom koju predvode SDS i LDP, saopštila je danas Demokratska stranka.

Dodaje se da će predsednik DS Bojan Pajtić 22. januara učestvovati na sednici Predsedništva Partije evropskih socijalista (PES) u Briselu.

"Tom prilikom Pajtić će zatražiti podršku nevladinom sektoru i medijima, a istaći će i neophodnost obezbedjivanja fer i poštenih uslova na predostojećim izborima u Srbiji", saopštio je DS.

Predsednik LDP Čedomir Jovanović, predsednik SDS Boris Tadić i predsednik LSV Nenad Čanak pozvali su predsednika DS Bojana Pajtića na razgovor o formiranju zajedničke liste na predstojećim izborima, saopštio je danas LDP.

Kako se dodaje, sastanak će biti održan u prostorijama Liberalno demokratske partije u petak, 22. januara u 12 časova. Socijaldemokratska stranka, Liberalno demokratska partija (LDP), Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV), Narodni pokret Srbije (NPS) i Zeleni Srbije (ZS) ocenili su da na jučerašnjem sastanku opozicije nije postignut konačan dogovor o zajedničkom delovanju i pozvali lidera Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da 22. januara dodje na nastavak razgovora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track