STIDIM SE ŠTO SAM BIO U SNS: Shvatio sam da je vrh SNS željan ličnog interesa, sve na štetu Srbije!
Foto: Tviter

VEROVAO SAM DA ĆE BITI BOLJE

STIDIM SE ŠTO SAM BIO U SNS: Shvatio sam da je vrh SNS željan ličnog interesa, sve na štetu Srbije!

Politika -
Goran Damjanović, poznati tviteraš i trener, nekada je verovao da će kao član SNS uspeti da promeni život u zemlji nabolje, ali je ubrzo shvatio da vredni i sposobni ljudi u toj stranci nisu na funkcijama već su na rukovodećim pozicijama osobe željne isključivo ličnog interesa, a sve na štetu Srbije.

Naime, Goran je na svom blogu u novembru prošle godine objasnio zašto više nije član SNS-a iako je ta stranka "na vrhuncu moći" i zašto se stideo jer pripada ovoj političkoj opciji.

"SNS je stranka dobrih i sposobnih ljudi, ali oni nisu na rukovodećim pozicijama i naravno nisu ni na funkcijama sa kojih bi mogli da promene stanje u društvu i državi. Nažalost, dali smo legitimitet gomili politikanata koji su nakon izbora ugasili i ono malo demokratije, okružili se najgorima od 90-ih do danas. Nije mi najjasnije kako su baš sve najgore uspeli da angažuju, ali svaka čast na pokazanoj veštini. I šta oni zajedno mogu da urade? Ono što najbolje znaju, a to je da upropaštavaju, lično se bogate na grbači naroda i ispunjavaju ino diktate. Naravno da se onda i povećanje od pola kila mesa naziva uspehom.", napisao je Damjanović i još tada izrazio nadu da će doći do promene:

"Ne možemo više da izdržimo lažljive politikante na vlasti, Telekom je odličan primer. Zamislite samo kako onda brane državni suverenitet? Televizija može da nas ubeđuje po ceo dan, ali prazni džepovi neće dugo pustiti oči da ih lažu. Ukoliko se nastavi sa ovom vlašću... ne bih opet da budem u pravu sa crnim prognozama."

Goran je objasnio i koji je glavni razlog za napuštanje stranke:

"Patriotizam mi ne dozvoljava da budem više član SNS, a obraz se grozi licemernog cinizma. Kao član SNS se stidim jednog jedinog postupka i to nečinjenja. Kada su uhapsili Miškovićevog sina bio sam nem na društvenim mrežama, a na kojima sam stajao iza sve dece, bilo čije dece u Srbiji. I dalje sam profesionalni trener, plaćen od kluba u kome radim."

Posle ove objave na svom blogu, mnogi takozvani botovi su požurili da ga vređaju, pa je Damjanović ugasio svoj stari tviter nalog i otvorio nov sa koga je nastavio da savetuje ljude o zdravom načinu života, ishrani i pravilnom vežbanju, ali i povremenim zapažanjima o stanju na srpskoj političkoj sceni.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track