BIRN O IZJAVI STEFANOVIĆA: Nije novost da premijer i ministar policije zloupotrebljavaju funkciju
Foto: Youtube Printscreen 15 Minuta

Standardno ponašanje visokih državnih funkcionera nije primereno

BIRN O IZJAVI STEFANOVIĆA: Nije novost da premijer i ministar policije zloupotrebljavaju funkciju

Politika -
Slobodan Georgiev, novinar BIRN-a, kaže kako nije novost da premijer Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović zloupotrebljavaju funkciju time što etiketiraju bilo koga, pa tako nije iznenađen sramnom izjavom ministra policije da u "Kuriru rade reketaši".

"Ništa novo, oni zloupotrebljavaju funkciju kada kvalifikuju bilo koga, bez obzira o čemu se radi. To radi ministar Stefanović, to radi premijer Vučić. Ništa neuobičajeno i novo, njihovo standardno ponašanje. Ono što mi možemo da uradimo jeste da ih upozoravamo, odnosno da ih pozivamo da to ne rade. To su ljudi koji su na javnim funkcijama. Možda ga treba pitati da li je to izjavio kao građanin ili kao ministar pošto ponekad govore kao građani", kaže Georgiev za Kurir.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je uvredio sve zaposlene u dnevnom listu Kurir, zloupotrebivši tako svoju funkciju radi diskreditacije naše redakcije. Stefanović je, reagujući na izjavu funkcionera SPS Milutina Mrkonjića o otvaranju železničke stanice Prokop, izjavio: "A to što daje izjave najgorim reketašima iz Kurira dovoljno govori o njemu".

Nebojša Stefanović, Foto Dragan Kadić
Nebojša Stefanović, Foto Dragan Kadić

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track