ŠKRIPI U VLASTI: SNS i SPS zaratili zbog Mrkonjića i Zorane
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Odnosi SNS i SPS

ŠKRIPI U VLASTI: SNS i SPS zaratili zbog Mrkonjića i Zorane

Politika -
Ne čudi me ništa u vezi sa SPS, čak ni to da bi mogli da uđu u savez s opozicijom, rekla je Zorana Mihajlović

BEOGRAD - Izjava počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića Kuriru da Prokop nije rekonstruisan već okrečen izazvala je žestok rat između socijalista i naprednjaka, koji je juče buktao ceo dan.Na Mrkonjićeve kritike najpre je reagovala ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, koja mu je odbrusila da ni to nije umeo da uradi, ali i javno posumnjala u vernost koalicionih partnera.

- Ne čudi me ništa u vezi sa SPS, čak ni to da bi mogli da uđu u savez s opozicijom. Što se tiče Mrkonjića, on je mogao bar da prekreči Prokop, ako ne i da ga završi tokom dugogodišnjeg ministrovanja da se nije bavio organizovanjem koncerata.

Ono što on naziva krečenjem trajalo je 420 dana i koštalo je 26 miliona evra, što je finansirano kuvajtskim kreditom. Pomenute ekipe nisu uspele ni da okreče, a kamoli da za 40 godina završe Prokop. Hoće li sada ponovo da okupe iste ekipe koje će da rade 10 ili 12 kilometara auto-puta godišnje - rekla je Mihajlovićeva.Na sve ove ministarkine prozivke Mrkonjić je poručio za Kurir da s neznalicama i politikantima koji u sve ubacuju politiku ne polemiše.- Ne znam ni ko je to. Vlada će uvek imati moju podršku za realizaciju svih značajnih projekata - poručio je počasni predsednik SPS.D. Luković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track