Najnovije vesti

ČOMIĆEVA LJUTA: Vučićevi mediji da prestanu sa napadima na Pajtićevu ženu
Foto: Dragan Kadić

Reakcija

ČOMIĆEVA LJUTA: Vučićevi mediji da prestanu sa napadima na Pajtićevu ženu

Politika
Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Gordana Čomić pozvala je danas medije u Srbiji "koji podržavaju" premijera Aleksandra Vučića da prestanu sa "nedoličnim napadima" na suprugu lidera DS Vesnu Pajtić ocenivši da takvi napadi nisu dozvoljeni ni prema kome.

Kako je saopštila DS, Čomić je navela da je premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da su "jedini mediji koji podržavaju i njega i Vladu TV Pink i Informer i da je to njihovo pravo", kao i da se zalaže za "učtivu, pristojnu i moralnu Srbiju".

"Predsednik Vlade se takođe s pravom žalio na nedopustive medijske napade, slike i tekstove o sopstvenoj porodici, a mediji koji ga podržavaju danima objavljuju nedostojne napade, slike i tekstove na suprugu predsednika DS Vesnu Pajtić", kazala je Čomić.

Ona je navela da postoje dve varijante - da ili želimo učtivu, pristojnu i moralnu Srbiju i u stvarnosti i u medijima, ili Srbiju i medije u kojoj na to pravo imaju samo neki, dok su drugi bez zaštite izloženi medijskom ruženju.

"Mi smatramo i da nedolični napadi na Vesnu Pajtić moraju prestati, kao i da nisu dozvoljeni prema bilo kome drugom, ko god on ili ona bili", dodala je Čomić.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...