NAPREDNJAK BEZ BLAMA: Članice SNS su ko prostitutke!
Foto: Dado Điilas

Skandal direktora RTB „Bor“

NAPREDNJAK BEZ BLAMA: Članice SNS su ko prostitutke!

Politika -
„Da li znate da gazde u bordelu, kad posao ne ide kako treba, ne menjaju krevete nego prostitutke“, odvalio Blagoje Spaskovski pred svojim kolegama. Zapanjeni borski naprednjaci požalili se u pismu premijeru Vučiću zbog ovog incidenta

BEOGRAD - Blagoje Spaskovski, poverenik SNS za Bor i direktor RTB „Bor“, uporedio je članove SNS s prostitutkama, zbog čega su se dame iz te stranke naročito uznemirile i požalile se u pismu premijeru, saznaje Kurir!On je kritikovao članstvo što ne daju sve od sebe u predizbornoj kampanji i izgovorio skandaloznu izjavu: „Da li znate da gazde u bordelu, kad posao ne ide kako treba, ne menjaju krevete nego prostitutke.“Kako tvrdi izvor Kurira, ovaj incident dogodio se 8. februara, na sastanku povereništva SNS za Bor.- Bilo nas je oko 80, među njima i direktori javnih preduzeća, predsednici mesnih zajednica... Bilo je 40 do 50 žena, koje su se posramile zbog ove izjave. Niko nije mogao da veruje da je Spaskovski tako nešto izgovorio, da je SNS nazvao javnom kućom, a sve koji imaju člansku kartu pogrdnim imenom - priča izvor Kurira koji je prisustvovao sastanku.Uznemirio dameNaš sagovornik tvrdi i da je jedna od članica Elica Kokelić, inače odbornica SNS u Boru, počela da plače,.- Sve članice su se mnogo uznemirile, a Kokolićeva je i izašla iz sale. Kada se vratila, rekla je da je to mnogo ružno i da nije u redu da tako govori, jer je svima jasno da niko u sali nije prostitutka. Skrenula je pažnju na to da može doći do još jednog skandala, poput onog u kojem je bivši ministar odbrane Bratislav Gašić uvredio novinarku, i da bi stranka mogla da ima veliku štetu. Kasnije je on shvatio šta je rekao i ovih dana ide po Boru i skuplja potpise za svedoke, koji će posvedočiti da nije baš tako rekao - priča naš sagovornik.Kokelićeva je potvrdila saznanja Kurira, ali i poručila Spaskovskom da bi trebalo malo da bude konstruktivniji u radu umesto da se služi pogrdnim rečima.Džaba izvinjenje- Užasno su me pogodile njegove reči, a mnogo je ružno bilo i zbog mladih devojaka koje su bile na sastanku. Jeste se on meni odmah izvinio, ali sam mu rekla da nema potrebe meni da se izvinjava i da su ionako teška vremena, pa da bi trebalo da se spustimo među narod. Nije za stranku dobro da trošimo energiju na kritike i međusobne optužbe, trebalo bi da se okrenemo ka rešavanju problema naroda - kaže Kokelićeva.Deo SNS iz Bora, nezadovoljan zbog ovog incidenta, poslao je pismo premijeru Aleksandru Vučiću, ali i predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković i šefu poslanika SNS Zoranu Babiću. Spaskovski nije odgovarao na pozive i SMS poruke Kurira.

Rani radoviSTRANKE KAO ČARAPEInače, Blagoju Spaskovskom SNS nije prva stranka. Tokom devedesetih godina bio je istaknuti član SPS i blizak saradnik bivšeg premijera Srbije Nikole Šainovića, a onda i blizak SRS. Na lokalnim izborima 2010. predvodio je listu Ujedinjeni regioni Srbije - Socijaldemokratska partija Srbije - Mlađan Dinkić. U decembru 2010. godine izabran je na mesto predsednika borskog odbora G17 plus, ali je tri godine kasnije, sredinom 2013, napustio G17 plus i prešao u SNS.

NOVI STARS OTKRIVA: KARLEUŠINA MAMA TEŠKO BOLESNA

Jelena očajna, plače danima

Novi Stars otkriva da poznata radio voditeljka Divna Karleuša ima zdravstvenih problema te da lekari sumnjaju na tuberkulozu.

Savetuju je da ostavi cigarete što ona odbija.

Novi Stars svake srede u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track