DSS ZAPOČELA IZBORNU KAMPANJU: U Novom Sadu promovisan predizborni slogan
Foto: Tanjug

Sreća je...

DSS ZAPOČELA IZBORNU KAMPANJU: U Novom Sadu promovisan predizborni slogan

Politika -
Predizborna kampanja je počela, mi smo krenuli sa kampanjom, a neki govore da će u kampanji biti samo deset dana, a ustvari su u kampanji nekoliko godina, rekla je Rašković-Ivić

NOVI SAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) danas je u centru grada održala akciju kojom je promovisala predizborni slogan koalicije DSS i Dveri - "Sreća je".

U toj akciji učestvovala je i predsednica DSS-a Sanda Rašković-Ivić i potpredsednik te stranke Borko Ilić, koji je i predsednik gradskog odbora DSS Novi Sad. Cilj akcije, kako je novinarima rekla Rašković-Ivić, je da se skrene pažnja na kampanju koalicije DSS i Dveri.

"Predizborna kampanja je počela, mi smo krenuli sa kampanjom, a neki govore da će u kampanji biti samo deset dana, a ustvari su u kampanji nekoliko godina" rekla je Rašković-Ivić.

Ona je istakla da je za nju sreća Vojvodina u Srbiji, skladna porodica, a naglasila je da je sreća kada je naša zemlja naša oranica u našim rukama, sreća je Kosovo u Srbiji, sreća su radna mesta, slobodni mediji...

Rašković-ivić je na plakatu na kome piše sreća, ispisala: "sreća je Vojvodina u Srbiji zauvek", a zatim je razgovarala sa prolaznicima, dok su oni ispisivali šta je za njih sreća, o programu koalicije DSS - Dveri.

Ilić je rekao da je sreća kada živiš u Novom Sadu, za koji je kazao da je jedan od najlepših gradova u Srbiji i da je sreća Podbara, Salajka, Limani i sve druge novosadske mesne zajednice.

"Želja nam je da vratimo sreću i osmeh Novosađanima. Sreća prati hrabre, a ova koalicija je hrabra, jer jedina sme da kaže nešto protiv Evropske unije i NATO pakta", rekao je Ilić.

Prisutni su tokom akcije mogli da se u strogom centru Novog Sada okrepe toplim čajem i kolačima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track