SNS: DS stvara atmosferu nesigurnosti za investitore
Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Afera Demokratske stranke

SNS: DS stvara atmosferu nesigurnosti za investitore

Politika -
BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je danas da "kriminalni režim" Bojana Pajtića nastavlja sa pokušajima kreiranja atmosfere nesigurnosti za investitore koji planiraju da otvore nova radna mesta u Novom Sadu.

S obzirom na to da se u svom saopštenju DS bavi brojkama, iz SNS-a podsećaju da je afera koju je Demokratska stranka napravila na početku izgradnje Bulevara Evrope koštala Novi Sad tri puta više od nasipanja Radne zone "Sever 4".

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da je SNS sklopila, kako tvrde, visokorizičan i po javni interes štetan posao sa izgradnjom nove fabrike u Radnoj zoni Sever 4. U saopštenju SNS-a se navodi da halu, koja će biti izgrađena i zemljište niko neće odneti, već će ostati gradu Novom Sadu.Prihodi od poreza na zarade novozaposlenih doneće direktnu korist za budžet grada Novog Sada.

Srpska napredna stranka je, kako se navodi, ponosna na investicije koje će zaposliti hiljade stanovnika Novog Sada i okolnih mesta.

"Oni koji su krali od dece sa posebnim potrebama, oni koji su se dičili investicijom poznatom kao najskuplji kontejner na svetu, ne moraju više da ubeđuju građane Novog Sada da su protiv otvaranja novih radnih mesta u našem gradu", navodi se u saopštenju i ističe da je "to sada svima potpuno jasno".

Na sreću, poručuju, demokrate nikada više neće imati priliku da svojim kriminalnim nedelima uništavaju budućnost građana Novog Sada i Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track