ŽENSKI SUKOB: Rat Zorane i Sande zbog Maršićanina i vibratora
Foto: Marina Lopičić, Fonet

Svađa vodećih žena naprednjaka i DSS

ŽENSKI SUKOB: Rat Zorane i Sande zbog Maršićanina i vibratora

Politika -
BEOGRAD - Skandalozan tvit sa slikom vibratora, koji je pristalici SNS javno uputio potpredsednik DSS Dragan Maršićanin, žestoko je posvađao vodeće žene DSS i naprednjaka.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović prozvala je juče čelnicu DSS Sandu Rašković Ivić da je slabo reagovala na Maršićaninov potez, na šta joj ona uzvratila da joj neće poći za rukom da je predstavi kao nekoga ko ne poštuje žene i podsetila je na njenu rekaciju na Gašića koji je rekao novinarki da klekne.Maršićanin je u prepirci s pristalicama naprednjaka na Tviteru napisao „pozdrav bot-dami“ i uz to postavio sliku vibratora. Kasnije je izbrisao tvit, izvinio se i priznao da je preterao, što je konstatovala i Raškovićeva. Međutim, Mihajlovićeva misli drugačije.- Neshvatljivao je da Ivić, pre svega kao žena, a onda i kao odgovorna političarka, nema ni volje ni hrabrosti da zatraži bilo kakvu kaznu za svog funkcionera Maršićanina, koji je vređao žene samo zato što imaju različita mišljenja o politici - rekla je Mihajlovićeva.Raškovićeva joj poručuje da prvo pogleda u svoje dvorište.- Kako je ona reagovala na Gašića? Prvo neka izvadi balvan iz svog oka, a onda trun iz tuđeg. Osudila sam izjavu, a „bot dama“ je nečiji pseudonim i dalje ne znamo da li je muško ili žensko. Gašić je smenjen nakon mučnog i krvavog zasedanja. Nije smenjen ni s jedne stranačke funkcije i ostaje desna ruka premijera - kaže Sanda Rašković Ivić.

Zapalio novi sukob vlasti i opozicije... Dragan Maršićanin
Zapalio novi sukob vlasti i opozicije... Dragan Maršićanin

(E. K.)

Okrenuo ćurakŠEŠELJ UZ DSSZanimljivo je to što je lider SRS Vojislav Šešelj, iako je u žestokom sukobu sa DSS, indirektno stao na stranu Raškovićeve.- Umesto vibratora, ja bih Zorani ponudio desetinu bradatih, zadriglih i mesec dana nekupanih četnika, koji nisu mnogo probirljivi - poručio je Šešelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track