KOŠTUNICA ODLUČAN: Ne vraćam se u politiku!
Foto: Zorana Jevtić

Ostaje pri odluci o povlačenju

KOŠTUNICA ODLUČAN: Ne vraćam se u politiku!

Politika -
Vojislav Koštunica, bivši predsednik DSS demantovao je danas da se vraća u politiku rekavši da ne namerava da na bilo koji način učestvuje na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima niti da javno podrži bilo koju političku opciju.

"Pre dve godine dao sam izjavu da se povlačim iz političkog života. Ne bi bilo nikakvog razloga da i danas na to podsecam da se u medijima nije pojavila potpuno netačna informacija o mome tobožnjem ponovnom političkom angažovanju. Moja odluka o povlačenju iz političkog života danas je ništa manje čvrsta od one odluke koju sam prvi put saopštio pre dve godine," rekao je Koštunica.

Magazin "Nedeljnik" je prethodno objavio da se Koštunica vraća u politiku kako bi podržao koaliciju Vladana Glišića i Treće Srbije. Neimenovani izvor tog časopisa, navodno blizak bivšem predsedniku DSS, je, kako je navedeno tvrdio i da je cilj Koštuničinog povratka u politiku napad na koaliciju njegove nekadašnje stranke, na čijem čelu je bio 22 godine, i Dveri.

Koštunica je podneo ostavku na celu DŠ pošto njegova stranka nije uspela da prede cenzus na prošlim parlamentarnim izborima, a nakon izbora Sande Raškovic Ivic za lidera DSS, napustio je i stranku.

(Tanjug/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track