Joksimovićeva: Srbija ima stabilno tlo pod nogama
Foto: Tanjug Rade Prelić.

Visoka funckionerka SNS u Loznici

Joksimovićeva: Srbija ima stabilno tlo pod nogama

Politika -
LOZNICA - Član Predsedništva Srpske napredne stranke Jadranka Joksimović poručila je danas da je evropski standard u Srbiji do 2020. godine bio cilj ove vlade, i da će to za naprednjake ostati i u narednom mandatu.

"Ovi izbori su važni jer tražimo nov legitimitet da dovršimo jedan važan posao za Srbiju, a to je posao reformi, napretka i približavanja onome što jeste evropski standard do 2020. godine", rekla je Joksimović nakon obilaska štanda SNS u Loznici.

Navodeći da je to bio cilj ove vlade, Joksimović, koja je insternacionali sekretar SNS istakla je da je to ono sa čim žele da nastave u narednom mandatu. "Mislim da su SNS, kao okosnica i ove vlade i naš premijer zaista pokazali punu posvećenost .

Pokazali smo da možemo mnogo, da smo radili mnogo. Naravno mnogo posla je pred nama", rekla je Joksimović novinarima dodajući da je poruka naprednjaka da idu ujedinjeni. Kako kaže, to je važno jer "ujedinjeni oko zajedničkog cilja možemo da postigneo ono što je želja svih nas, a to je moderna, stabilna, snažna i ekonomski osnažena država". "To je ono što je naš cilj", rekla je Joksimović. Ona je dodala da to nije lako postaviti, da ne pada sa neba, te da se mora graditi od spolja ka iznutra i obrnuto.

"Zbog toga je naša poruka ujedinjenja važna, iako smo svi različiti i svako od nas ima svoje individualne potrebe i opredeljenja, ali ako ste ujedinjeni oko jednog cilja onda možete mnogo", rekla je Joksimović dodajući da su pokazali da Srbija sada ima stabilno tlo pod nogama. Kako je rekla, pristali su da srede javne finansije, otvorena su prva poglavlja... "Uspeli smo da uradimo mnogo stvari koje garantuju da u narednih četiri godine, uz disciplinu i ozbiljan i naporan rad možemo da idemo samo napred", rekla je Joskimović.

Ona je dodala da je priča o SNS, priča o ozbiljnom i napornom radu, posvećenosti jednom višem cilju - a to je stabilna zemlja, ekonomija i bolji život građana, jer je to ono što nas sve ujedinjuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track