Pajtić: Glas za DS glas da penzioneri žive normalno
Foto: Beta Feb 2016

Demokratska stranka

Pajtić: Glas za DS glas da penzioneri žive normalno

Politika -
BEOGRAD - Samo glas za Demokratsku stranku je glas protiv daljeg smanjenja penzija i glas za vraćanje penzija na prethodni nivo izjavio je predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić nakon potpisivanja sporazuma o saradnji sa Ujedinjenim sindikatom penzionera Srbije.

-Demokratske stranka je već jednom 2000.godine vraćala ono što su penzionerima oteli isti ovi koji su danas na vlasti a današnji potpis jeste dokaz i svedočanstvo da ćemo to učiniti ponovo. Penzioneri su godinama i decenijama vredno radili, stvarali i podizali ovu zemlju a danas su smanjenjem penzija poniženi, uvređeni i opljačkani. Zbog toga jedino glas za listu Demokratske stranke pod brojem dva jeste glas za to da penzioneri ponovo žive normalno i da žive sada - rekao je Pajtić.

Milorad Vujasinović iz Ujedinjenog sindikat penzionera Srbije, pozvao je građane da izađu na glasanje. - Podržavamo Demokratsku stranku koja je povećala penzije, 11 odsto kada je bila na vlasti.

Posle toga, penzije su svaki dan padale i došli smo na 2014.godinu kada su aktuelna vlast i predsednik Republike ponizili jedan deo penzionera i od njih napravili građane drugog reda.- ocenio je Vujasinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track