PREDATA LISTA SPRSKO-RUSKOG POKRETA: Za dobro Srbije i savez sa Rusijom
Foto: Facebook

Približavanje istoku

PREDATA LISTA SPRSKO-RUSKOG POKRETA: Za dobro Srbije i savez sa Rusijom

Politika -
Lista nastupa pod sloganom Za dobro Srbije - hoćemo savez sa Rusijom, a glavni cilj joj je poboljšanje srpsko-ruskih odnosa i približavanje Srbije Istoku

Izborna lista Srpsko ruskog pokreta je predata RIK-u danas, 4. aprila u 18 časova. Nosilac liste je predsednik Slobodan Dimitrijević, dok je rusku manjinsku stranku podržala koalicija Rodoljubi.

Na listi će se naći Dragan Todorović iz Istočne alternative, bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke koji je ujedno i prvi na listi, zatim Siniša Kovaević iz Srpskog otadžbinskog fronta, Aleksandar Đurđev iz Srpske lige, kao i Čongor Levai ispred Mađarske lige.

Lista nastupa pod sloganom "Za dobro Srbije - hoćemo savez sa Rusijom", a glavni cilj joj je poboljšanje srpsko-ruskih odnosa i približavanje Srbije Istoku.

Gospodin Dimitrijević, istakao je da "Srbija konačno ima opciju koju narod istinski želi. Mi ćemo građanima doneti ono što je za njih najbolje - bliske ekonomske, privredne i političke spone sa Rusijom, kao i Istočnu podršku za dalji ekonomski razvoj, smanjenje nezaposlenosti i bolji životni standard".

"Ono što mi nudimo jeste istina i ljubav - mi se svim srcem zalažemo za ono što nam stoji u programu, a to je Rusija. Ne ponašamo se kao stranke koje su nam poslednju deceniju na vlasti davale samo lažna obećanja dok su uništavali Srbiju. Na izbore izlazimo sa konkretnim planom i jasnom podrškom Rusije", izjavio je Dimitrijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track