Boško Obradović: Glišiću je SNS skupljao potpise za listu
Foto: Zorana Jevtić

Predsednik Dveri odgovara na optužbe nekadašnjeg bliskog političkog saradnika

Boško Obradović: Glišiću je SNS skupljao potpise za listu

Politika -

Razlika između bivših članova DSS i Dveri je u tome što su ovi prvi na listi SNS, a ove druge Vučić koristi za prljavu kampanju, rekao je Obradović

BEOGRAD - Predsednik Dveri Boško Obradović, odgovarajući na optužbe lidera pokreta Narodna mreža Vladana Glišića da su firerska stranka, uzvraća da je njegov nekadašnji bliski saradnik sad poslušnik Aleksandra Vučića.Obradović kaže i da Glišića premijer koristi za prljavu kampanju.

- Besmisleno je odgovarati na lažno etiketiranje onima kojima su naprednjaci sakupljali potpise. Razlika između bivših članova DSS i Dveri je u tome što su ovi prvi na listi SNS, a ove druge Vučić koristi za prljavu kampanju. Podsećam Vučića da je obećao da će izaći na TV duel. Neka bar to obećanje ispuni, a ne da šalje svoje poslušnike na nas. Izbegavajući da izađe na javni duel s nama, Vučić samo dokazuje koliko nas se plaši - poručuje Obradović.On odbacuje i kritike da su listu Narodne mreže oborili visoki funkcioner DSS i Ambasada SAD preko kadrova u Upravnom sudu.- Koliko znam, Upravni sud je oborio njihovu listu zbog aljkavosti i nepravilnosti. Sudska vlast je nezavisna od bilo kakvih političkih pritisaka, tako da tu ni Vučić nije mogao da im pomogne - rekao je on.(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track