Tadić: Demonstracijama prete strukture iz devedesetih
Foto: Beta

Tadić: Demonstracijama prete strukture iz devedesetih

Politika -
Tomislav Nikolić je ranije danas u Kruševcu rekao da se neće smiriti dok se izborna krađa ne istraži i najavio moguće demonstracije uoči drugog kruga

KRALJEVO - Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić rekao je danas, povodom izjave svog protivkandidata Tomislava Nikolića da očekuje velike proteste zbog navodne izborne krađe, da svako ko organizuje demonstracije preuzima odgovornost za sigurnost i bezbednost ljudi. Tadić je građanima u Kraljevu rekao da oni koji prete organizovanjem demonstracija potiču iz "strukture devedesetih godina".

"Uspeli smo da se približimo svom cilju, da uradimo mnogo toga da se Srbija otvori prema svetu i mnogo toga smo uradili za dobrobit Srbije, a strukture koje prete demonstracijama potiču iz devedesetih godina", rekao je Tadić. Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić je ranije danas u Kruševcu rekao da se neće smiriti dok se izborna krađa ne istraži i najavio moguće demonstracije uoči drugog kruga predsedničkih izbora 20. maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja