SLOVAČKI MINISTAR PODRŽAO DS: Želim da izbori donesu evropsku budućnost Srbiji
Foto: Prinstcreen Youtube

Izbori u Srbiji

SLOVAČKI MINISTAR PODRŽAO DS: Želim da izbori donesu evropsku budućnost Srbiji

Politika -

Branislav Ondrus, zamenik ministra u Ministarstvu rada socijalnih pitanja i porodice Slovačke Republike podržao je danas Demokratsku stranku.

On je prilikom otvaranja rekonstruisanog Slovačkog centra u Bačkom Petrovcu predsedniku opštine Pavelu Marčoku i lideru DS Bojanu Pajtiću preneo pozdrave iz Slovačke, piše u saopštenju Demokratske stranke.

- Želim da pružim podršku našim stranačkim partnerima Demokratskoj stranci na predstojećim parlamentarnim izborima. Želim da izbori donesu budućnost, ako mogu da kažem, evropsku budućnost Srbiji - rekao je Ondrus, koji je i visoki funkcioner vladajuće slovačke socijaldemokratske partije Smer.

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić se zahvalio zameniku ministra na podršci.

- Naša stranka je sestrinska stranka vladajuće stranke u Slovačkoj, imamo izvanredne odnose i sa Slovačkom državom i sa socijaldemokratama u Slovačkoj i imaćemo i ubuduće zato što delimo iste vrednosti, to je socijalna pravda, to je nacionalna jednakost, to je bratstvo svih naroda Evrope i zbog toga sam veoma uzbuđen što imamo prilku da se družimo i zajednički otvorimo ovaj kulturni centar - zaključio je Pajtić.

(E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track