Vučiću Stefanović kriv za loš rezultat

Pičvajz kod naprednjaka

Vučiću Stefanović kriv za loš rezultat

Politika -
Predsedniku gradskog odbora SNS u stranci zameraju i što je na izbornu listu progurao svog čoveka Bojana Stevića, koji je za sobom poveo i celu familiju

BEOGRAD - Nadrljao.Nebojša Stefanović, predsednik GO Srpske napredne stranke, označen je kao jedan od glavnih krivaca za debakl Aleksandra Vučića, zamenika predsednika SNS, na izborima za gradonačelnika Beograda, saznaje Kurir. Izvor Kurira iz SNS tvrdi da Stefanovića u stranci optužuju za loš rezultat u gradu.Čelni ljudi, a naročito Vučić, njega smatraju jednim od glavnih krivaca za loš rezultat u Beogradu. Rekli su mu da se neodgovorno ponašao tokom izbora, da je morao više da se angažuje - kaže naš izvor.Inače, izvor Kurira još kaže da su stranačke kolege predsedniku GO zamerile i što je forsirao svog prijatelja Bojana Stevića, koji je na ovim izborima bio kandidat SNS za poslanika i odbornika u opštini Lazarevac.- Stević na listu stavio je pola svoje familije, što je ključne ljude u stranci još više razbesnelo. Njegova sestra Svetlana je na 24. mestu liste SNS za Beograd i pod istim rednim brojem na listi za Lazarevac. Na toj listi su i Stevićevi kum i zet, kao i devojka i njena najbolja drugarica - tvrdi izvor Kurira i dodaje:- Stević je na republičkioj listi predstavljen kao privatni preduzetnik, a na lokalnoj, kao saobraćajni tehničar.

Stefanović: Nisu vikali na meneStefanović kaže da niko u stranci nije ljut na njega zbog rezultata.- Niko me nije kritikovao, a da li sam neradnik, mogu da posvedoče svi novinari koji su pratili kampanju jer sam svaki dan bio na bar pet lokacija - kaže on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track