VUČIĆ: Ne vodim se mržnjom u kampanji, sve bih dao za Srbiju
Foto: Printskrin

VUČIĆ: Ne vodim se mržnjom u kampanji, sve bih dao za Srbiju

Politika -

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostujući je u emisiji TV Pink odgovarajući na pitanje ujedinjenja opozicije obrazložio je zašto su se svi urotili protiv njega.

Za mene je očekivano to što se svi ujedinjuju protiv mene, ponosan sam na to što sam radio, radio sam marljivo i predano, na građanima je da li ću to da radim i u buduće. Svešto me vređaju Balašević, Šešelj, Pajtić ili Stefanović ne dotiče me. Ja njima ni imena nespominjem u kampanji, program od njih nismo čuli, rekao je Vučić.

O je dodao i da nije urađeno sve, ali je urađeno mnogo, da se dovedu fabrike, škole i bolnice u svako mesto, i da to njegov cilj.

- Ponosan samna to što ja naša kampanja čista da čistija ne može biti. Organizovali su mi na svakom mitingu nekoga ko će da mi viče da je gladan, ali nama ne trebaju stručnjaci zapropagandu kao što oni to rade. Važno je da Srbija gleda u budućnost, ide u budućnost, jase opozicije ne plašim – rekao je Vučić.

On je ponovio da građani odlučuju da li Srbija ide u prošlost pljačkaških privatizacija,pljački banaka ili period izolacije kao što je to bilo ranije, ili ide u budućnost.­Ostavili su nam katanac na Železari, dobili smo je za dinar, a danas Železara vredi, radnicizadržavaju svoj posao, a stižu i investicije – dodao je premijer.

Vučić je pozvao građane da izađu na glasanje, a poručio je da će tek jednog dana svi videtikoliko je njegova vlada uspela da ostvari baš za tu budućnost.O provokacijama Hrvatske predsednik Vlade je izričit.

Kod mene nema mržnje, ima toliko ljubavi prema Srbiji da nema mesta mržnji za Hrvatsku– zaključio je premijer.

(Pink.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track