ŠEŠELJ: Naš cilj je da na izborima osvojimo 84 mandata
Foto: Tanjug Tanja Valić

Radikali žele sprečiti promenu ustava

ŠEŠELJ: Naš cilj je da na izborima osvojimo 84 mandata

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj sa velikim optimizmom očekuje izborne rezultate i ističe da je osnovni cilj SRS da osvoji bar 84 poslanička mandata, kako niko bez nje ne bi mogao da menja Ustav Srbije.

Najveća opasnost koja nam preti u narednom periodu je promena Ustava po nalogu zapadnih sila, upozorio je Šešelj. Posle glasanja u Batajnici na biračkom mestu 96 u OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta", Šešelj je izjavio da je na narodu da odluči.

"Kako god narod odluči, moramo biti zadovoljni, toliko smo zaslužili. Iako očekujemo dobre rezultate, narod je krajnji sudija", rekao je Šešelj.

Na pitanje o mogućoj koaliciji posle izbora, Šešelj je odgovorio da je to prihvatljivo samo sa onim strankama koje se odreknu Evropske unije (EU) i odluče na integraciju sa Rusima.

"Ja sam u predizbornoj kampanji više puta ponudio Aleksandru Vučiću da se odrekne EU, usmeri ka integraciji sa Rusijom, možemo sarađivati, podržaćemo ga, možemo koaliciju praviti", rekao je Šešelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track