PROSLAVILI ÐURĐEVDAN: Sanda na slavi nazdravljala zbog prelaska cenzusa
Foto: Fonet

DSS nikad veseliji za slavu

PROSLAVILI ÐURĐEVDAN: Sanda na slavi nazdravljala zbog prelaska cenzusa

Politika -

Domaćica iskoristila slavlje i da se pohvali što je njena koalicija uspela, posle drame oko mandata, da se domogne skupštinskih fotelja

Demokratska stranka Srbije obeležila je juče krsnu slavu Sveti Ðorđe, a predsednica stranke Sanda Rašković Ivić rekla je da ovaj Ðurđevdan slave radosnije nego inače, jer slave i ulazak u parlament i „trijumf istine nad lažima i nad krađom“.- Ovaj Ðurđevdan mi je naročito mio jer su pre godinu dana počeli strašni udari na DSS i želja da se on podvede pod Vučićev šinjel. U tome Vučić nije uspeo. DSS je ostao svoj, onaj koji je uvek bio, pravi, sa svojom suštinskom politikom - nacionalnom i demokratskom. Ostala je jedna prava ljuta opoziciona stranka - kazala je Rašković Ivić.

Podrška. Obradović i Čepurin
Podrška. Obradović i Čepurin

Na proslavu slave u prostorijama DSS došli su predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, lider Dosta je bilo Saša Radulović i predstavnik tog pokreta Ivan Ninić, predstavnik SDS Konstantin Samofalov i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.- Iz Rusije smo dobili sve čestitke i želje da se s našom koalicijom sarađuje i da se prodube odnosi između Jedinstvene Rusije i naših stranaka - kazala je Rašković Ivić.

Ponosna. Sanda Rašković Ivić
Ponosna. Sanda Rašković Ivić

R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track