SNS: Tužilaštvo oruđe u rukama DS

SNS: Tužilaštvo oruđe u rukama DS

Politika -
SNS tvrdi da je Tužilaštvo pokazalo da je "samo produžena ruka" DS i da će se posle izbora utvrditi "učešće Tužilaštva u ovoj izbornoj pljački"

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da je Tužilaštvo postalo samo oruđe u rukama Demokratske stranke (DS) i da se ne služi ni jednom jedinom činjenicom.

Povodom ocene Tužilaštva da nije bilo izborne krađe glasova, već da je ukraden posle glasanja samo izborni materijal, SNS je navela da je Tužilaštvo time pokazalo da je "samo produžena ruka" DS i da će se posle izbora utvrditi "učešće Tužilaštva u ovoj izbornoj pljački".

SNS nvaodi da je Tužilaštvu postavilo pitanje kako je moguće da su predstavnici Republičke izborne komisije, DS i Tužilaštva tvrdili da je samo u Zaječaru ukraden izborni materijal, a sad je "odjednom ukraden i u Pančevu".

SNS je upitala i kakva je to "regularna procedura" kada se glasački listići ne poklapaju ni sa jednim biračkim mestom u Pančevu, ko je, kako i kad ukrao izborni materijal i jesu li i u Ivanjici nestali birački materijali, kao i gde i sa kojim biračkim mestom se poklapa sadržaj nađenih listića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track