TRKA ZA FOTELJU: Nataša Vučković smenjuje Pajtića
Foto: Drgana Udovičić, FoNet

Nova previranja u DS

TRKA ZA FOTELJU: Nataša Vučković smenjuje Pajtića

Politika -

Vučkovićeva je smislila da se ne meša u trenutne događaje i ne eksponira kad je u pitanju njena moguća kandidatura za predsednika DS, iako je tajno podržala Šutanovca da dođe na Pajtićevo mesto

Previranja u Demokratskoj stranci uzimaju maha, a najnovija saznanja Kurira govore da funkcionerka te partije Nataša Vučković hoće preko Dragana Šutanovca da se dočepa fotelje u kojoj je trenutno Bojan Pajtić.Vučkovićeva je smislila da se ne meša u trenutne događaje i ne eksponira kad je u pitanju njena moguća kandidatura za predsednika DS, iako je tajno podržala Šutanovca da dođe na Pajtićevo mesto. Međutim, kako kaže izvor Kurira iz DS, ona će se u poslednjem trenutku nametnuti za to mesto i izigrati Šutanovca.

- Nataša Vučković je podržala Šutanovca, ali je to njen trik da bi izgledalo da su Šutanovac i Pajtić u sukobu. Oni treba da se međusobno „dokrajče“, pa da se ispostavi da je ona jedino rešenje, kao neko ko je neuprljan došao za kandidata za mesto predsednika DS - kaže izvor Kurira.Nataša Vučković nije htela ni da potvrdi ni da demantuje naše tvrdnje, dok Šutanovac i Pajtić nisu odgovarali na naše pozive.N. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja