OBRAČUN U DS Bislimi: Ješiću, gde si sakrio 60.000 evra?!
Foto: Dragana Udovičić

Svađa unutar Demokratske stranke

OBRAČUN U DS Bislimi: Ješiću, gde si sakrio 60.000 evra?!

Politika -

Amir Bislimi podneo ostavku na mesto direktora DS pošto je optužio potpredsednika demokrata da je uzeo pare namenjene za plate

BEOGRAD - Direktor Demokratske stranke Amir Bislimi podneo je juče ostavku i okrivio potpredsednika DS Gorana Ješića da je zloupotrebio novac namenjen za plate zaposlenima u stranci, nezvanično se saznaje.

- Zaposleni u stranci nisu primili dve plate i odbijaju da rade dok se ne reši situacija, a Bislimi im je rekao da se za to obrate Ješiću, koji je uzeo 60.000 evra za kampanju, a nije ih vratio stranci. Bislimi je demokratama rekao i da je više puta pokušao da stupi u kontakt s Ješićem, ali bezuspešno - rekao je izvor iz DS za medije.Takođe se navodi da su zaposleni u toj stranci potvrdili da ne primaju plate i da neće raditi dok im se ne isplati novac.

- Direktor DS juče je podneo ostavku u Predsedništvu stranke. Nije zvanično rekao zbog čega, ali postoje spekulacije da je to uradio zbog Gorana Ješića i da je tako postupio iz moralnih razloga - rekao je izvor, dodavši da je odnos između njih dvojice već neko vreme loš i da zapravo nemaju nikakvu komunikaciju.Ješić je naveo da je on još ranije tražio finansijske izveštaje o kampanji, ali da ih nije dobio, dok se Bislimi nije oglašavao.N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track