Srpska politička scena

Srpska politička scena

Politika -
Vesti koje ne smete propustiti

Milutin Mrkonjić: Otvorena raskrsnicaAPATIN - Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić izjavio je juče, prilikom otvaranja raskrsnice kod Apatina s kružnim tokom na delu regionalnog puta R 101, da je ova investicija posebno značajna zbog sigurnosti i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Kružni tok kod Banje Junaković pustili su u saobraćaj Mrkonjić i predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić, objavila je televizija Apatin.

Milan Roćen: Pregovaramo o granicamaPODGORICA - Šef crnogorske diplomatije Milan Roćen rekao je da je definisanje državne granice sa Srbijom u početnoj fazi, dok sa BiH očekuje skoro potpisivanje sporazuma koji će regulisati to pitanje.

- Do sada je održan samo jedan sastanak na tu temu - rekao je Roćen.

Snežana Malović: Ugovor o izručenju sa BiHBEOGRAD - Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je da su državne delegacije Srbije i Bosne i Hercegovine okončale pripremne pregovore i usaglasile i parafirale tekst međudržavnog Ugovora o izručenju.

- Ovo je još jedan od koraka u međudržavnoj saradnji u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije - rekla je Snežana Malović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track