VIDEO OD ŠEŠELJA: Šarović demonstrativno napustio Skupštinu!
Foto: Stefan Jokić

Sednica Odbora za zdravlje i porodicu

VIDEO OD ŠEŠELJA: Šarović demonstrativno napustio Skupštinu!

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović demonstrativno je danas napustio sednicu Odbora za zdravlje i porodicu u Skupštini Srbije.

Šaroviću je zasmetalo što nije bilo konsultacija pre formiranja Odbora i izbora predsednika i zamenika odbora i tražio je da se sednica odloži, međutim kako je njegov zahtev odbijen, demonstrativno je napustio sednicu.

Za mesto predsednika izabrana je funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović. Za njenog zamenika je izabran poslanik naprednjaka Darko Laketić.

Podsetimo, i prošle sedmice došlo je do incidenta, kada je lider radikala Vojislav Šešelj napustio sednicu Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

Danas su inače konstutisana dva skupštinska odbora, za predsednika Odbora za zaštitu životne sredine izabran je poslanik SNS-a Branislav Blažić, a za njegovog zamenika Dejan Nikolić iz DS.

Takođe je konstituisan i Odbor za dijasporu i Srbe u regionu, koji će voditi Ivan Kostić iz Dveri. Za njegovog zamenika izabran je Miodrag Linta sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track