MARIJA, TI LI SI: Obradovićka peglala facu!
Foto: Zorana Jevtić

Poslanica SNS na podmlađivanju

MARIJA, TI LI SI: Obradovićka peglala facu!

Politika -

Posle Babića, koji se podvrgao mezoterapiji, i njegova koleginica Marija Obradović odlučila da ukloni bore

Naprednjake drma prava pomama za podmlađivanjem! Članovi SNS prosto kao da se utrkuju ko će izgledati mlađe, lepše, zategnutije i svežije, pa se tako, osim Zorana Babića, koji je još ranije priznao da ide na mezoterapiju, i poslanica i potpredsednica te partije Marija Obradović pohvalila na Instagramu da vodi računa o tome da joj lice bude ispeglano.Iako je poznato da poslanica SNS Marija Obradović (42) uvek drži do svog izgleda i da na skupštinska zasedanja ne dolazi zarozana, ova političarka otkrila je na društvenim mrežama i u čemu je tajna njenog negovanog izgleda.

Pala i frizura
Pala i frizura

Na Instagramu salona koji se nalazi u Beogradu, postavljene su fotografije poslanice kako leži na stolu dok joj kozmetičarka „radi o glavi“. Po popularnim haštagovima može se zaključiti da je reč o tretmanu podmlađivanja kože lica, tačnije o antiejdž programu kojem sve veći broj ljudi pribegava.Do zaključenja broja funkcionerka SNS Marija Obradović nije odgovorila na pitanja da li redovno ide kod kozmetičara, koliko joj je važan negovan izgled, kojim tretmanima se najčešće podvrgava i da li prilikom dolaska u salon ima neke popuste ili pogodnosti u plaćanju.

Nova fasada... Marija Obradović u salonu lepote
Nova fasada... Marija Obradović u salonu lepote

CENE USLUGAHigijenski tretman lica 4.000Piling, masaža, maska 3.000Mikrodermoabrazija 4.000Foto-podmlađivanje sa IPL 4.000Depigmentacija celog lica sa IPL 3.000Mezoterapija lica 8.000Mezoterapija lica i vrata 10.000Mezoterapija lica, vrata i dekoltea 12.000* Cene su u dinarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track