OVO MI PLAĆAMO: Veljina poslanica povela familiju na službeni put!
Foto: Kurir

Parlamentarci u elitnom hotelu

OVO MI PLAĆAMO: Veljina poslanica povela familiju na službeni put!

Politika -

Dubravka Filipovski iz NS mrtva ladna uvalila u skupštinsku ekipu i svog muža i decu, s kojima se sinoć brčkala u bazenu luksuznog kompleksa „Izvor“

Grupa od oko 60 parlamentaraca i zaposlenih u Skupštini debelo je uživala dva dana u luksuznom hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu, gde su „učili da budu poslanici“, a samo mali broj njih se osmelio da se bućne u bazen i džakuzi, jer ih je lider Dveri Boško Obradović upozorio da je tu naša ekipa.

Među odvažnima koji su ipak uživali u čarima hotela je potpredsednica i poslanica NS Dubravka Filipovski, koja je na službeni put povela celu porodicu - muža i dvoje dece.

Naradili se... Poslanici iz džakuzija skakali u bazen
Naradili se... Poslanici iz džakuzija skakali u bazen

Podsetimo, kako je Kurir prvi pisao, parlamentarci su u Aranđelovcu, u najskupljem hotelu s pet zvezdica, imali dvodnevnu obuku za nove poslanike. Naša ekipa je pomno pratila šta poslanici rade na toj „ekskurziji“, pa smo tako snimili i njihovu kuknjavu što „ne smeju da idu u spa i da se kupaju jer su u hotelu novinari“.

Jedan od njih se požalio da će „svi da mu se smeju kad svojima u Beogradu kaže da je bio u Aranđelovcu, a da se nije okupao“.U skupštinskoj ekipi bio je i državni revizor Radoslav Sretenović, koji se pohvalio Veroljubu Arsiću iz SNS da su pili dobro vino.- Šteta što nisi došao sinoć, bilo je dobro vino - rekao je on Arsiću.- Čujem ti u glasu, zato i nisam došao - odgovorio mu je Arsić.

Od ptice mleko... Jadranka Jovanović
Od ptice mleko... Jadranka Jovanović

Inače, poslanici su toliko navalili na hranu sa švedskog stola da je posle njih ostala pustoš. To je zabeležila i naša ekipa, za koju, posle „stampeda“ izgladnelih parlamentaraca, skoro da nije ostalo ništa...

Tamanila voćkeČOMIĆKA SE BACILA NA DIJETUPoslanica DS Gordana Čomić žickala je prevoz od Beograda do Novog Sada kako ne bi morala da ide vozom kući, s obzirom na to da je do Aranđelovca, kao i većina ostalih kolega, došla autobusom. Ona je uglavnom jela voće jer je verovatno na nekom specijalnom režimu ishrane, s obzirom na to da je primetno smršala.

Nije džaba bivši muftijaZUKORLIĆA PRATILA GORILABivši muftija Muamer Zukorlić nije se smočio u bazenu, ali je zato uživao u restoranu. On je poveo i obezbeđenje - momak s torbicom ga je pratio u stopu, čak mu je i prinosio hranu i pribor za jelo. Zukorlić je juče ujutro zakasnio na predavanje, pošto je u razgovoru s potpredsednicom SNS Marijom Obradović proveo više od pola sata. A nju nisu zanimali drugi govornici, pa je ostala u restoranu da sačeka svoje vreme za izlaganje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track