SAŠA RADULOVIĆ: Ekspoze liči na onaj od pre dve godine
Foto: Marina Lopičić

Kritika opozicije

SAŠA RADULOVIĆ: Ekspoze liči na onaj od pre dve godine

Politika -

Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da je ekspoze mandatara Aleksandra Vučića sličan kao i pre dve godine.

"Ekspoze je sličan onom od pre dve godine. Pun detalja i raznih obećanja, od kojih mnoga nisu ispunjena", naglasivši zakon o poreklu imovine koji nije donet a koji je i ranije bio obećan.

Radulović je rekao da se DJB ne slaže sa mnogim stvarima koje je mandatar pomenuo u ekspozeu. On se osvrnuo na "spasavanje deteta u Feketiću" kao i slične akcije koje je Vučić imao rekavši da je njegov posao da uspostavi sistem a ne da radi ovakve stvari.

"Kada vidimo da firme rade, da se rokovi poštuju, onda znamo da je mandatar napravio sistem i da on funkcioniše", rekao je Radulović.

Lider DJB je naglasio da su naši građani isto kao i svuda u svetu, ali da je velika razlika u sistemu.

"Kod nas je sistem iskrivljen i za one koji su pristojni i zarađuju radom, sistem je uzbrdo, a za one koji su u strankama je nizbrdo", rekao je Radulović i dodao da zbog toga mladi beže iz zemlje ili idu u stranke.

On je naglasio u Srbiji postoji višak partijskih kadrova koji primaju plate za nerad, dodavši da imamo 15 odsto "partijskog viška" u javnom sektoru koji nas košta milijardu evra.

(E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track