SKUPŠTINSKI VAŠAR: Poslanici nisu ni gledali šta izvlače iz ormara
Foto: Zorana Jevtić

Paparaco

SKUPŠTINSKI VAŠAR: Poslanici nisu ni gledali šta izvlače iz ormara

Politika -

Ješić u Skupštinu došao ko sa svadbe, Nataša Jovanović prošetala se u suknji iznad kolena i pokazala butke

Poslanice Skupštine juče su došle na sednicu ne poštujući gotovo nikakva pravila oblačenja, tačnije - izgledalo je kao da su došle na modnu pistu. Pored toga, bilo je mnogo onih koje su imale sandale sa otvorenim prstima.

Poslanica SRS Nataša Jovanović obukla je crnu čipkanu haljinu, i to kraću nego što je primereno instituciji u koju je ušla. Ni muškarci se nisu držali kodeksa.Potpredsednik DS Goran Ješić kao da je došao posle svadbe, pa je kravatu nosio u ruci. Kravatu s porukom na engleskom jeziku „Reci ne GMO“ nosio je poslanik DSS Miladin Ševarlić, a bilo je mnogo onih koji mašnu čak nisu ni stavili. Poslanik SNS Miroslav Lazanski izbegao je iz nepoznatih razloga bezbednosni pregled na ulazu u parlament, pa je projurio pored skenera da ga niko ne vidi.

Zorana MihajlovićOdakle početi... Sako, cipele i torba su odličan izbor. I onda - haljina s polja zelenih! Ne, nikako, pa čak i da se vlada birala u parku!Slavica DejanovićNeću ni da komentarišem kad na ženi u parlamentu (!), posle toliko vremena u politici, vidim sandale s plutom i otvorenim prstima!Ana BrnabićOsim što već ima prepoznatljiv japi stil, sve pohvale za doslednost, jednostavnost, umešnost i ovu meni sjajnu kombinaciju.Marija ObradovićOna je jedno prijatno osveženje za oko, poput italijanskih ili francuskih političarki. Nema tu mnogo grešaka. Boja je okej.Jadranka JoksimovićSako je trend, ali mu nije mesto u Skupštini ni kao zavesi. Zlatne sandale sa otvorenim prstima su greška, a torba je za splav.

Knežević i AntićMINISTRI ZAMENILI ODELANaprednjak Goran Knežević i socijalista Aleksandar Antić kao da imaju isti ukus, te je delovalo kao da su zamenili odela. Antić je pre dva dana u parlamentu nosio sivo odelo, a Knežević teget, dok juče kao da su se zamenili - Antić je imao teget, a Knežević sivo odelo, i to u gotovo istim nijansama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track