Najnovije vesti

BOŠKO OBRADOVIĆ OTVORENO O BRAKU: Drugi put sam se oženio, Julija me je preporodila
Foto: Damir Dervišagić

BOŠKO OBRADOVIĆ OTVORENO O BRAKU: Drugi put sam se oženio, Julija me je preporodila

Politika

Oženi se Boško Obradović! U maloj seoskoj crkvi nadomak grada Čačka lider Dveri i poslanik u Skupštini Srbije sklopio je svoj drugi brak sa izabranicom svog srca - Julijom.

- Tačno je da sam se nedavno oženio, ali to nije bilo u tajnosti, već daleko od očiju javnosti i medija, u seoskoj crkvi u mom rodnom selu kraj Čačka - ovako počinje lider Dveri Boško Obradović o detaljima o kojima retko priča.

 

Spekulacije da je lider Dveri ponovo stao na ludi kamen uzburkale su tokom leta domaću javnost, a Obradović je tek sada stidljivo pristao da ekskluzivno za naše čitaoce otkrije sve o svom drugom braku.

 

- Oboje smo drugobračni. Naša nova porodica sada ima sedam članova: živimo sa troje dece iz mog prvog braka i dvoje dece iz prvog braka moje supruge - navodi on uz osmeh i ističe da on i njegova lepša polovina potiču iz seoske sredine, tako da nije bilo iznenađujuće ni mesto gde se obavilo venčanje, mala seoska crkva. Za svoju izabranicu

Foto: Petar Lazović
Foto: Petar Lazović

Obradović ne štedi reči hvale, ali i ističe da njegova supruga ne voli da se medijski eksponira.

 

- Moja supruga Julija je, kao i ja, poreklom sa sela, sticajem okolnosti rođena je u dijaspori, visoko je obrazovana, posvećena porodici i ne želi da se eksponira u javnosti - navodi narodni poslanik i uz osmeh dodaje da je on dovoljno eksponiran za celu porodicu.

 

- Sada imam zasta veliku porodicu i moj trud, uz sve političke obaveze koje imam, oko nje mora biti znatno veći u budućnosti - ističe Obradović i otkriva da je velika porodica oduvek bila njegov san.

 

- Uvek sam želeo da imam petoro dece, istina, nisam očekivao da će to biti na ovaj način, ali se radujem tome - priznaje lider Dveri, koji je ovih dana i te kako aktivan i na svom novom radnom mestu u Skupštini Srbije.

 

- Pitale su me ovih dana u Narodnoj skupštini vaše koleginice iz medija koje su primetile da delujem veoma srećno i ispunjeno – šta je razlog tome, a ja sam im odgovorio da je u pitanju jedno važno istorijsko ime: Julija - kazao nam je Obradović i otkrio da se sadašnjom suprugom upoznao pre nešto više od godinu dana.

 

- Tada sam bio razveden, to je bilo posle tragičnog kraja prvog braka, koji sam pokušavao da spasem na sve načine, ali bezuspešno. Mislim da se u našem društvu malo spominju samci i razvedeni ljudi i njihove životne teme i da smo malo svesni koliki je razvod problem. Ja sam imao mnogo sreće, bog me je pogledao i usmerio na Juliju - navodi zaljubljeni Obradović i dodaje da je sada ponovo celovit i porodičan čovek.

 

(Alo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...