ŠEŠELJ: Zorana, smrdi ti iz usta! ZORANA: Ti si prostačina!
Foto: Fonet, Nebojša Mandić

Brutalno! Lider SRS i potpredsednica Vlade opet u klinču

ŠEŠELJ: Zorana, smrdi ti iz usta! ZORANA: Ti si prostačina!

Politika -

Posle prvih čarki i prozivki, funkcionerka SNS Zorana Mihajlović i lider SRS Vojislav Šešelj, prešli su na teške uvrede i otvorene prozivke.

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović i lider SRS Vojislav Šešelj opet su na ratnoj nozi, i to ponovo zbog predsedničkih izbora! Prvo je ona ustvrdila da Šešelj nema šanse u trci za šefa države, a onda joj je on uzvratio da „joj smrdi iz usta“, na šta mu je ona odbrusila da je prostačina!Mihajlovićeva je, naime, u intervjuu za Kurir rekla da Šešelj hoće da se vrati u doba prostakluka i bede, odgovarajući na pitanje da li može da pobedi na predsedničkim izborima.- Srbija danas i Srbija iz doba Šešelja potpuno su drugačije. Danas je to moderna, razvijena, poštovana i otvorena zemlja. Zar stvarno mislite da iko u Srbiji želi da se vrati u doba Šešelja, u vreme negovanja prostakluka, zatvorenih granica, bede, sankcija, goriva u plastičnim flašama, redova...? Nismo to zaboravili. Šešelj nema šanse, zato napada sve koji ga prozovu da pogleda u kalendar ili ogledalo.Šešelj joj je brže-bolje uzvratio u prepoznatljivom maniru:- Poznat sam kao čovek koji je tolerantan u dijalogu sa političkim protivnicima, jer iako uvek iz njih izađem kao pobednik, dopuštam im da kažu i poneku oštru reč i kritiku na moj račun. Međutim, što se tiče Zorane Mihajlović, moram vam priznati da je nedovoljno poznajem.On nastavlja i prepričava scenu kada su se prvi put susreli.Prizemne uvrede- Video sam je u Skupštini kad je polagala zakletvu... Obratio sam se joj se i džentmenski ponudio da joj pridržim papire za polaganje zakletve. Ona se tada okrenula prema meni, nešto mi je rekla i toliko joj je smrdelo iz usta da sam se umalo onesvestio od tog zadaha. Pristajem na dijalog s njom, ali samo sa velike distance - zaključio je Šešelj.Na to je ministarka građevine odgovorila da joj je „drago što je vrlo brzo pokazao svoje lice“.Nije mu oćutala- Hvala Vojislavu Šešelju što je tako brzo pokazao da je upravo ono što sam i govorila o njemu. Hvala mu je što je odmah pokazao da jedino što ume jeste da napada i prostački vređa sve one koji ga podsete da pogleda u kalendar i ogledalo. I zato nema razloga za brigu, u današnjoj Srbiji Šešelj nema nikakve šanse da pobedi! Građani neće glasati za povratak u Šešeljevo doba, u vreme prostakluka, bede. Gotovo je s tim, to vreme je iza nas i nikad se neće vratiti - uzvratila je ona.Inače, predsednički izbori bi trebalo da budu održani u maju, a SNS još nije rekao koga će kandidovati na to mesto. Sami su se za trku prijavili Dačić, Ljajić i Šešelj. Još nije izvesno da li će ponovo u trku i aktuelni šef države Tomislav Nikolić, ali i hoće li opozicija moći da se dogovori da njihov kandidat bude Saša Janković.

Kurir ih ubrzaoMAŠINA IZ RUSIJE NA KORIDORU 11Nakon pisanja Kurira da postoje problemi sa tunelima Šarani i Brđani na deonici Ljig-Preljina i da su za propust krive zastarele mašine, juče je stigla nova i savremena mašina iz Rusije koja bi trebalo da sanira propuste. Podsetimo, radovi na zgradnji te deonice Koridora 11 kasne dva meseca.

Ministar policijeŠEŠELJ POBEĐUJE AKO VUČIĆ NE ODABERE DOBROG KANDIDATAPotpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je sinoć da je uveren da će premijer Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, a da bi u suprotnom Vojislav Šešelj nesumnjivo pobedio.- Uveren sam da će Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će umeti da vodi računa o interesima naše zemlje i pomogne da naš narod živi bolje. U suprotnom će Šešelj nesumnjivo pobediti - kazao je on.

*****************************************************************************

DANAS U KURIRU PROČITAJTE JOŠ

* ALBERT NAĐ JEDVA PREŽIVEO: Završio u bolnici kad je saznao da ga žena vara!

* ŠOKANTNO OTKRIĆE SANJE MARINKOVIĆ: Jelena Nađ mi je nudila pare da pljuje Alberta!

* BOLESNICI! ORGIJAJU NA MESTU JELENINOG UBISTVA: Švaleri opsedaju borčanski nasip smrti u Crvenki

* MARIJA DOBIJA NOVO LICE: Kurir obezbedio lečenje napaćenoj majci, žrtvi monstruoznog zlostavljanja!

* SEKS SKANDALI U SRBIJI Vuk Obradović: Afera u zgradi Vlade Srbije!

* UBICI POŠTARA SAMO 9 GODINA ROBIJE: Apelacioni sud izrekao pravosnažnu presudu!

* SAHRANJEN FUDBALER PROLETERA: Sestre zapomagale: Ne daj ga, majko

* DRANJE VOZAČA: Gorivo skuplje za pet dinara?!

* POLITIČKI RING: Istoričar Predrag Marković vs Aleksandar Nedić, praunik Milana Nedića

* SKRATITE JEZIK, ILI MARŠ IZ STRANKE: Ivica Dačić odbrusio bundžijama!

POKLON DODATAKDANAS UZ KURIR: Očistite pluća uz pomoć čajeva Današnji poklon dodatak Lekovito Bilje otkriva vam koje biljke da koristite kako biste očistili pluća, kako da na zdrav način, uz pomoć čajeva, smršate i koji napici mogu da vam pomognu da rešite probleme nadimanja i depresije. Posebna pažnja posvećena je blagotvornom uticaju meda na organizam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track