Ovaj čovek je nezaustavljiv!

Ovaj čovek je nezaustavljiv!

Politika -
Vladimir Zaharijev, u javnosti poznat kao „pakleni igrač“ iz DSS, po četvrti put postao gradonačelnik Bosilegrada

BEOGRAD - Sve po starom.U pograničnoj opštini Bosilegrad konstituisan je novi lokalni parlament, a za predsednika opštine, po četvrti put uzastopno, izabran je Vladimir Zaharijev iz DSS, o kome je Kurir u nekoliko navrata pisao. Zaharijev, poznat i kao „pakleni igrač“, ubedljivo je pobedio u ovoj opštini osvojivši 52,2 odsto glasova.

- Kompletnu lokalnu vlast u opštini, svim javnim preduzećima i ustanovama, drži jedna uhodana ekipa u kojoj nije bilo potrebe za većim promenama - kaže Zaharijev, koji na svojoj listi ima 18 od ukupno 31 odbornika. On je široj javnosti u Srbiji poznat po snimcima na Jutjubu na kojima igra na narodnim veseljima. Na jednom od veselja u zanosu je čak i - pao!

- Ne može svako tako da igra. Bio sam član kulturno-umetničkog društva i volim folklor. Ko oseća muziku i ume da igra, veseli se kao ja. Nikako nisam bio pijan. Retko pijem, ali osećam muziku - objašnjavao je on.

Napomenimo i da je ovo četvrta uzastopna pobeda ove liste, tako da je stranka Vojislava Koštunice u Bosilegradu, gde živi preko 80 odsto Bugara, neprestano na vlasti od 2000. godine.

(N. K.)

http://www.youtube.com/watch?v=1RLHL1c6cVc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track