JELENA MILIĆ: Ozbiljno razmišljam da se kandidujem za predsednika Srbije!
Foto: Zorana Jevtić

Predsednički izbori

JELENA MILIĆ: Ozbiljno razmišljam da se kandidujem za predsednika Srbije!

Politika -

BEOGRAD - Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić objavila je na svom profilu na Fejsbuku da ozbiljno razmišlja da se kandiduje za predsednika Srbije, te da veruje da može da otvori višše vrata na Zapadu nego Vuk Jeremić.

"Da bar u prvom krugu otvorim teme EU-NATO saradnje, odnosa EU prema Rusiji, o tome da ćemo opet ostati na suprotnoj strani istorije. Dakle, teme koje očito foto robot nestranačkog kandidata 'opozicije' nece smeti da otvara", navela je Milićeva.

Ona je istakla da nikad nije bila kandidat, pa ni deo civilnog društva u širem smislu i dodala da joj je veoma smeštno što u REM ima 'predstavnik civilnog društva".

"Umem i mogu da otvorim na političkom Zapadu više vrata nego Vuk Jeremić", istakla je Milićeva i navela da bi na predsedničkim izborima, koji se održavaju sledeće godine, bila "svoj kandidat" i kandidat svojih socioliberalnih ubeđenja.

Milićeva je takođe navela svoju kratku biografiju, rekavši da ima 52 godine, da je majka dvoje dece i uskoro akademski građanin, kao i da je platila sve parking kazne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track