HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Karić se vozi u gradskom prevozu!
Foto: Kurir Press

Kao sav običan svet

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Karić se vozi u gradskom prevozu!

Politika -

Poslanik s liste SNS Dragomir Karić prošle subote svojim unucima Filipu (8) i Moniki (6) rešio je da pokaže Beograd iz gradskog prevoza!

Tokom obilaska prestonice, bez obezbeđenja, koje kaže da nikad i nema, vozili su se tramvajem, autobusom i trolejbusom. Jedan od prisutnih putnika uslikao je Dragomira kako se vozi gradskim prevozom i odmah je fotografiju okačio na društvene mreže.

Gledali ga ljudi- Bilo je lepo vreme i rešio sam da se s unucima malo prošetam. Došao sam kod njih i rekao im:“ Došao deda da vas malo prošeta, da razgledamo grad, da uživamo u lepom vremenu. Ajmo gradskim prevozom.“

Bili su oduševljeni. Malo su nas ljudi gledali, više iz znatiželje, uglavnom su pitali kad se Bogoljub vraća u Srbiju, prilazili su da se pozdrave.

Zamolio sam jednog od putnika da nas slika dok se vozimo ulicama Beograda. Ceo dan smo proveli zajedno, a onda sam ih oko sedam uveče vratio njihovoj mami, odnosno mojoj ćerki. Posle toga sam seo u gradski prevoz, nije bilo gužve i vratio se kući. Verovatno me je tada neko od putnika slikao kako sedim sam i tu sliku okačio na društvene mreže - priča Karić.S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track