Najnovije vesti

SOCIJALISTI U PANICI Podigli tešku artiljeriju da Dačić uđe u finale Kurirovog izbora za predsednika
Foto: KURIR

Drama u SPS

SOCIJALISTI U PANICI Podigli tešku artiljeriju da Dačić uđe u finale Kurirovog izbora za predsednika

Politika
13:20h

Kako Kurir saznaje, u redovima SPS zavladala je neviđena panika zbog naše akcije u kojoj čitaoci biraju predsednika Srbije!

Vodeći ljudi stranke čitavog dana su u vanrednom stanju zbog večerašnjeg polufinala u kojima će se za prva dva mesta boriti i njihov lider Ivica Dačić. Na noge je podignuta teška artiljerija, a rukovodiocima odbora po čitavoj Srbiji po hitnom postupku poslati su nalozi da alarmiraju članstvo i angažuju ih u večerašnjem glasanju.

S obzirom na to da je šef diplomatije u veoma jakoj grupi, u kojoj se kao favorit istakao lider radikala Vojislav Šešelj, Dačić će se za preostalo mesto koje vodi u finale boriti s Vukom Jeremićem i Rasimom Ljajićem.Upravo su poslednja dvojica u četvrtfinalu imali više glasova od Dačića, pa je među socijalistima zavladala prava panika kako bi svom šefu obezbedili bolji izborni rezultat u večerašnjem nadmetanju, koje počinje u 19 časova i traje četiri sata.

Izborna groznica ulazi u foto-finiš, gde će se u polufinalu glasati u Grupi F, koju čine Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić, Ivica Dačić i Rasim Ljajić. Za kandidate glasajte večeras od 19 do 23 sata!

VUČIĆ NOKAUTIRAO SVE! 10 PUTA JAČI OD NIKOLIĆA Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo Kurirove izbore

Premijer je silovito krenuo i već posle sat vremena potukao dosadašnji apsolutni rekord koji je držao Vojislav Šešelj (8.013 glasova) od koga je bio jači tri puta, ali više od 10 puta od Tomislava Nikolića koji je večeras doživeo debakl i sa 1.953 glasa ispao iz predsedničke trke!

KURIROVA IZBORNA GROZNICA RUŠI SVE REKORDE: Večeras u ringu Šešelj, Jeremić, Dačić i Ljajić!Drugi finalista je lider Dveri Boško Obradović sa 3.227 glasova i on će zajedno sa premijerom čekati drugu dvojicu iz sutrašnje polufinalne grupe. Saša Radulović je sa 784 glasa završio na četvrtom mestu večerašnje polufinalne trke.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...