VUČIĆ: Odbranimo otadžbinu! ŽIVKOVIĆ: Umišljaš neprijatelje!
Foto: Beta Milan Obradović Nemanja Pančić.

Premijer tvrdi da bi mnogi da ruše Srbiju

VUČIĆ: Odbranimo otadžbinu! ŽIVKOVIĆ: Umišljaš neprijatelje!

Politika -

Da budem jasan, u pitanju je politička manija gonjenja, u kojoj izmišlja protivnike i obećava da će ih pobediti, rekao je Živković

Lider Nove stranke Zoran Živković kaže da je izjava premijera Aleksandra Vučića da je potrebno da se otadžbina sačuva od neprijatelja, koji hoće da je vrate unazad, rezultat njegove političke manije gonjenja.

- Povećavaćemo svake godine i plate i penzije, ukoliko budemo vredni, marljivi, ali naravno, biće mnogo onih i iznutra i spolja koji će hteti da ruše našu zemlju. Zato moramo da budemo spremni, moramo da sačuvamo otadžbinu, da je odbranimo u svakom trenutku i pokažemo svima da ih se ni najmanje ne plašimo - poručio je Vučić pre dva dana u Valjevu.Živković na ovo kaže da Vučić izmišlja neprijatelje i da je to je svima poznato.

- To je manija gonjenja. Da budem jasan, u pitanju je politička manija gonjenja, u kojoj izmišlja protivnike i obećava da će ih pobediti. Deo građana koji vole silikonske devojke voli i takve izjave. Siguran sam da najveći broj građana ipak prepoznaje njegove reči - kaže Živković.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track