ZUKORLIĆU VERUJU VIŠE NEGO RASIMU LJAJIĆU: Rasim izgubio za 2.000 glasova!
Foto: Kurir

Kome građani Srbije više veruju

ZUKORLIĆU VERUJU VIŠE NEGO RASIMU LJAJIĆU: Rasim izgubio za 2.000 glasova!

Politika -

Direktan duel bošnjačkih lidera Muamera Zukorlića i Rasima Ljajića na KURIRU je završen! Zukorlić je odneo ubedljivu pobedu i sa 2.000 glasova razlike pokazao da uživa veće poverenje glasača.

Žestok rat između dvojice bošnjačkih lidera u Srbiji - Rasima Ljajića i Muamera Zukorlića dobio je epilog na našoj Fejsbuk stranici. Glasači su ukazali poverenje Muameru Zukorliću koji je sa 7.964, naspram Ljajićevih 5.967 glasova odneo pobedu u ovom duelu.

Pogledajte kako je proteklo glasanje:

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Glasanje je transparentno po sistemu JEDAN PROFIL - JEDAN GLAS! SVAKI glas se može lako proveriti klikom na emotikon!

PRAVILA GLASANJA! Samo jednom se može glasati sa jednog fejsbuk profila.

Ako svoj GLAS želite da date Rasimu Ljajiću kliknite na emotikon "wow" a ako želite da pružite podršku Muameru Zukorliću kliknite na emotikon "angry".

Nakon davanja vašeg glasa jednom od kandidata molimo Vas da ostavite komentar zašto je baš on Vaš IZBOR.

Zukorlić je priznao za Kurir da večeras očekuje pobedu i pozvao Ljajića da zajedno prate glasanje iz redakcije Kurira. Međutim, Ljajić na to nije pristao.

Do duela je došlo, podsetimo, posle Zukorlićevih optužbi da je Rasim Ljajić pokrao Kurirove izbore hiljadama lažnih Fejsbuk stranica, što je objavio Sandžak pres. On tvrdi da kad bi se njih dvojica našli u klinču na Kurirovom izboru da bi ga "samleo" za dva sata.

Kurirovo glasanje pokazaće kome građani Srbije, a naročito oni sa terirorije Sandžaka gde oba kandidata imaju uporište više veruju. Pratite večerašnji duel 1 na 1 na našoj Fejsbuk stranici.

(EPK/EK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track