(HIT VIDEO) PA DA LI JE OVO REALNO: Upravnik spava ko meče u zimu!
Foto: Twitter

NEVEROVATNO

(HIT VIDEO) PA DA LI JE OVO REALNO: Upravnik spava ko meče u zimu!

Politika -

Darko Lukić Meče, upravnik pijace u Mladenovcu, postao je hit na internetu zbog fotografija na kojima mrtav ladan spava na poslu

Darko Lukić zvani Meče, naprednjak i upravnik mladenovačke pijace, uslikan je na svom radnom mestu u potpuno neprikladnoj pozi, i to kako spava. Naime, Lukićeva fotografija trese društvene mreže jer, u najmanju ruku, deluje kao da je pijan.

Primitivno

Poza i prizor kako takozvani Meče spava kao da je popio litre alkohola tviterašima su delovali toliko primitivno da su počele spekulacije da je verovatno foto-montaža. Nažalost, fotografija je autentična i nije montirana. Ovako nešto je stvarno dozvolio sebi jedan srpski upravnik.Ljubiša Preletačević Beli među prvima je šerovao Lukićevu fotografiju, i to uz veliku ironiju.- Pravda za upravnika Mečea - napisao je Preletačević i dodao komentar uz drugu sliku:- Upravnik mladenovačke pijace udario dremku - sprdao se on.Tviteraši su posle fotografije pospanog upravnika dobili neverovatnu inspiraciju.- Je l‘ mu ovo službeni krevet. Ovaj bi zaspao na točku u pokretu uz određenu nadoknadu. Spava za sve pare - pisali su tviteraši, a neki su predložili da se upravniku kupe i službeno ćebe i anatomski jastuk kako se ubuduće „čovek ne bi mučio na otomanu“.Beži od novinaraLukić je juče, kada smo ga pozvali, samo prekinuo vezu, a zatim se javio da kaže da je na sastanku i da ga pozovemo kasnije. Međutim, do zatvaranja broja ostali smo uskraćeni za odgovor na pitanje od čega se toliko premorio, pa mora da spava na poslu.

I ranije imao ispadeKITIO MUZIČARE STOTINAMA EVRAKurir je prošle godine već pisao o naprednjaku Darku Lukiću Mečetu, kada se na jednoj proslavi razbacivao sa stotinama evra bakšiša muzici. On je već na početku večeri dao 800 evra muzici. Meče je tada izjavio za Kurir da je reč o slikama s proslave punoletstva njegovog sina, ali dve godine ranije.- Valjda smem da postavim fotografije s punoletstva svog deteta - poručio je tada naprednjak.

N. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track