ILIĆ IZMISLIO FUNKCIJU DA BI IZBEGAO ROČIŠTE: Velja slagao sud da je postao direktor
Foto: Aleksandar Jovanović

Pinokio

ILIĆ IZMISLIO FUNKCIJU DA BI IZBEGAO ROČIŠTE: Velja slagao sud da je postao direktor

Politika -

Nedolazak na suđenje lider NS pravdao prevelikim obavezama na mestu šefa Vladine firme za kapitalne investicije

Lider NS Velimir Ilić slagao je sud u Čačku da ga je Vlada Srbije postavila za direktora kako bi opravdao svoj nedolazak na zakazano ročište!Ilić jeste prvi u redu za fotelju direktora Koridora Srbije, ali to traje već šest meseci, tako da je nejasno na koju su se to funkciju pozivali, a o obavezama koje je pride nakarikao suvišno je i govoriti.

Lider NS trebalo je da se pojavi u sudu po tužbi za uvredu oca lidera Dveri Boška Obradovića - Milisava. Ilić se na sudu nije pojavio, a njegov advokat je opravdao njegov izostanak poslovnim obavezama, i to obaveza na čelu neke Vladine firme. U zapisniku sa suđenja u koji je Kurir imao uvid navodi se:- Punomoćnik tuženog obaveštava sud da je tuženog obavestio o danu i času održavanja današnje rasprave, ali da tuženi na istu nije mogao pristupiti zbog svojih poslovnih obaveza, postao je direktor, a ne može tačno da odredi resor, ali se odnosi na kapitalne investicije, a navedeni resor je pri Vladi RS.

Boško Obradović u razgovoru za Kurir kaže da Iliću više niko ništa ne veruje i da je jadno kako dopušta Aleksandru Vučiću da ga ponižava.- Zamislite njegov izgovor zašto po ko zna koji put beži sa sudskog ročišta - zauzet je na poslu direktora pri Vladi?! Niti je trenutno imenovan na bilo koju funkciju u Vladi Srbije, niti je na bilo kojoj direktorskoj funkciji. Kakva je to glupost i laž da je zauzet zbog poslovnih obaveza jer je postao direktor pri Vladi, ne može još da odredi resor, ali se odnosi na kapitalne investicije. To što ga Aleksandar Vučić ponižava već šest meseci i neće da mu da nikakvu funkciju, to je drugo pitanje - kaže Obradović.

Velimir IlićNE ZNAM OTKUD TO MOM ADVOKATUVelimir Ilić za Kurir kaže da nema pojma šta je rekao njegov advokat, da je on imao manju intervenciju u bolnici i da nije u toku.- Operisao sam leđa, imao sam manju intervenciju, kod kuće sam, ležim. Nemam pojma šta je advokat rekao. Nisam se javljao nikome, ne znam odakle mu to. Nisam postavljen za direktora - poručio je bivši ministar.

Katarina Blagović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track