STIGLA PRVA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Uspeh i dobro zdravlje premijeru prvi poželeo predsednik Kine
Foto: Beta

Uručena u železari Hestil

STIGLA PRVA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Uspeh i dobro zdravlje premijeru prvi poželeo predsednik Kine

Politika -

SMEDEREVO - Ambasador Kine Li Mančang danas je u železari Hestil Srbija uručio premijeru Aleksandru Vučiću čestitku za Novu godinu predsednika Kine Sija Đipinga i premijera te zemlje Lija Kećijanga.

"Predsednik Điping želi puno uspeha i dobrog zdravlja našem premijeru Vučiću i veliki uspeh u železari. A premijer Kećijang isto želi veliki uspeh, dobro zdravlje Vučiću i dobru saradnju između dve vlade", rekao je Li Mančang, a Vučić je na to primetio da su to prve čestitke za Novu godinu koje je dobio i to od predsednika i premijera Kine.

Mančang je podsetio da je Djiping tokom posete Srbiji u junu da rekao da Hestil treba da bude simbol saradnje dve zemlje i da će Hestil učiniti sve da održi reč kineskog predsednika."Hoću da vas zamolim za dalju podršku na saradnji između dve vlade, bez vaše podrške ne bi bilo ovako uspešne saradnje i ovde i na drugim projektima", naglasio je Mančang.On je dodao Vučić svakodnevno podstiče tu saradnju i daje sve od sebe da ona bude još bolja i da se unaprede odnosi dve zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track