Najnovije vesti

ĐUKIĆ DEJANOVIĆ O PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Na birališta izlazimo 9. aprila!
Foto: Dragana Udovičić

Mogući i parlamentarni izbori

ĐUKIĆ DEJANOVIĆ O PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Na birališta izlazimo 9. aprila!

Politika

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je u Smederevu da će najverovatnije 9. april biti datum održavanja predsedničkih, možda i parlamentarnih izbora.

“Najverovatnije da će 9. april biti datum tih izbora i do tada zaista ima vremena. Sigurno je da će predsednički izbori, ako budu i parlamentarni, biti najznačajniji politički događaj i mi kao partija imamo svog kandidatata", rekla je u sredu uveče Đukić Dejanović.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Ali, iz činjenice da smo deo Vlade Srbije, dodala je ona, ne isključujemo mogućnost da razgovaramo o zajedničkom kandidatu onih članica koje učestvuju u Vladi.

Đukić Dejanović je ocenila da je njihov kandidat Ivica Dačić najkvalitetniji i da bi bilo dobro da to bude on, ali ih “realnost tera” da razmišljaju o mogućnosti, ne da podrže nečijeg kandidata, nego da imaju zajedničkog kandidata i u tome, kako je rekla, prave suštinsku distinkciju.

PREDSEDNIK NIKOLIĆ POTVRDIO PISANJE KURIRA: Predsednički izbori mogući 9. aprila

“Negde do kraja januara, početkom februara ćemo imati definitivne odluke naših (SPS) organa vezane za aktivnosti na izborima koji nas čekaju”, kazala je Đukić Dejanović, koja je prisustvovala vanrednoj izbornoj konferenciji Gradskog odbora SPS Smederevo i ovu predizbornu aktivnost ocenila specifičnom i autentičnom.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...