VJERICA RADETA: Šešelj je najbolji kandidat za predsednika Srbije
Foto: Dragana Udovičić

Glavni adut radikala na izborima

VJERICA RADETA: Šešelj je najbolji kandidat za predsednika Srbije

Politika -

Funkcionerka SRS Vjerica Radeta danas je ocenila da je adut SRS na predsedničkim izborima lider stranke i njen kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj dodajući da on ispunjava sve uslove za tu funkciju.

''Šešelj je čovek koji je sigurno najbolji kandidat zato što ispunjava apsolutno sve uslove i to ne samo u formalnom već i u moralnom i ljudskom smislu'', rekla je Radeta na konferenciji za medije.

Podsećajući da je danas poslednji četvrtak u mesecu, ona je ocenila da bi premijer i ministri trebalo da budu u parlamentu kako bi im poslanici postavljali pitanja.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Radeta smatra i da svi predlozi koji su bili na dnevnom redu parlamenta nije trebalo da se nađu, jer se, kako tvrdi, radi o izmenama i dopunama zakona i to "isključivo po nalogu EK".

''Stav SRS po pitanju EU je opšte poznat. Mišljenja smo da Srbija ne treba da ide u EU'', rekla je Radeta. Ocenjujući da je ''Srbija talac EU'', ona je istakla da je skupštinska većina izglasala zakone, a da najveći broj njihovih poslanika ne zna ni naziv zakona, a kamoli šta u zakonu piše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track