Upozorenje Srba Euleksu zbog tablica

Upozorenje

Upozorenje Srba Euleksu zbog tablica

Politika -
Srbi su zaustavili na barikadi u Zupču tri vozila Euleksa i upozorili pripadnike Misije EU da tablice Euleksa "neće biti važeće u Ibarskom Kolašinu od onog trenutka kada Euleks pokuša da zabrani srpske tablice

ZUBIN POTOK - Srbi koji dežuraju na barikadi postavljenoj u Zupču kod Zubinog Potoka upozorili su predstavnike Euleksa da njihove tablice neće važiti na ovom području od trenutka kada bude zabranjen ulazak vozilima sa srpskim registarskim tablicama na prelazima na severu pokrajine.

Srbi su zaustavili na barikadi u Zupču tri vozila Euleksa i upozorili pripadnike Misije EU da tablice Euleksa “neće biti važeće u Ibarskom Kolašinu od onog trenutka kada Euleks pokuša da zabrani srpske registarske tablice na ovom području”.

Na barikadi u Zupču koja se nalazi na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Ribariće, Srbi svakodnevno dežuraju a na tom putnom pravcu prohodna je jedna kolovozna traka.

Pripadnici Euleksa u koloni od nekoliko vozila svakodnevno iz pravca Prištine prolaze ovim putem kako bi obavljali smenu na administrativnom prelazu Brnjak na krajnjem severu Kosova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja