Radulović (DJB): Sastajem se sa opozicijom, Jeremićem i Jankovićem, i to ne jednom
Foto: Nebojša Mandić

Radulović (DJB): Sastajem se sa opozicijom, Jeremićem i Jankovićem, i to ne jednom

Politika -

BEOGRAD - Lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da je u stalnom kontaktu s kolegama iz opozicije, kao i da se više puta sastajao sa Sašom Jankovićem i Vukom Jeremićem, koji su najavili predsedničke kandidature ili se u javnosti smatraju potencijalnim kandidatima.

"I sa Jeremićem i sa Jankovićem, i to ne jednom, već više puta i stalno smo u kontaktu. Mediji ne znaju o tome, ali kontaktiramo non-stop", rekao je Radulović. On je naveo da se sastajao i sa liderom Srpske radikalne stranke Vojislavom Šešeljem, a da jedino nije razgovarao s liderom Liberalno-demokratske partije Čedomirom Jovanovićem.

"Ne, Čedomir Jovanović je deo vladajuće koalicije, on je takozvana lutkarska opozicija", rekao je Radulović. Govoreći o podršci koju će Demokratska stranka pružiti na predstojećim predsedničkim izborima zaštitniku građana Saši Jankoviću, Radulović je rekao da "Dosta je bilo" neće krenuti njihovim stopama, jer prvo želi da se premijer Aleksandar Vučić izjasni i odgovori na dva pitanja.

"Jedno je koje ćemo sve izbore imati, da li će biti samo predsednički ili će sa njima ići i parlamentarni i beogradski. Drugo pitanje jeste ko mu je kandidat. Mislim da svako ranije istrčavanje služi za zadovoljavanje nekih sopstvenih interesa. Ne govorim o kandidatima, govorim o strankama", rekao je Radulović.

On je ocenio da svaka stranka ima pravo to da uradi, ali da se time slabi pozicija. "Ako bi Vučić znao ko će šta i kako uraditi, bilo bi mu mnogo lakše da smisli strategiju za izbore", rekao je Radulović.

(Beta/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja