Najnovije vesti

HIT PAPARACO: Ivica Dačić se obradovao flajki!
Foto: Dragana Udovičić

Ministar dobio poklon od ambasadorke Venecuele

HIT PAPARACO: Ivica Dačić se obradovao flajki!

Politika

Nije mogao da izdrži da ne zaviri odmah u kesu i sazna šta je dobio na poklon, a svoju znatiželju nisu krile ni diplomate u njegovom društvu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić oberučke je prihvatio poklon od ambasadorke Bolivarske Republike Venecuele dr Dije Nader de el Andari, koja mu je donela flašu ruma „diplomatiko reserva eksklusiva“.Ovaj gest ambasadorka Venecuele napravila je povodom prijema u Ministarstvu spoljnih poslova, koji je Dačić organizovao 14. januara za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija, kao i direktore i glavne i odgovorne urednike medija.

Dačić je očito veliki fan ovog pića, čim nije uspeo da sakrije oduševljenje kad je ugledao flašu alkohola, i to kakvog. Nije mogao da izdrži da ne zaviri odmah u kesu i sazna šta je dobio na poklon, a svoju znatiželju nisu krile ni diplomate u njegovom društvu. Poput dece koja ne kriju radost kad dobiju igračku koju su želela, Dačić je zinuo od sreće kad je ugledao ambasadorkin poklon, nacionalno piće u Venecueli.N. M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...