Albanske Rosu pretresle kuću Spasića kod Vučitrna

Tražili oružje

Albanske Rosu pretresle kuću Spasića kod Vučitrna

Politika -
Vlasnica kuće Violeta Spasić rekla je da su policajci Euleksa, Rosu, Kosovske policije i drugi sa psima-tragačima došli oko 6.15 sati, rekli njoj i suprugu da traže oružje i da su oko 10.30 završili pretres ništa ne našavši

PRILUŽJE - Jednu kuću u Prilužuju, opština Vučitrn, jutros su više od četiri sata pretresale jake policijske snage tražeći skriveno oružje, ali ništa nisu našle.Vlasnica kuće Violeta Spasić rekla je da su policajci Euleksa, Rosu, Kosovske policije i drugi sa psima-tragačima došli oko 6.15 sati, rekli njoj i suprugu da traže oružje i da su oko 10.30 završili pretres ništa ne našavši.

Spasići u dvorištu kuće proizvode alkoholna pića, a Violeta je i nastavnica u osnovnoj školi. "Glavni komandir je na kraju potrage rekao da mu je nezgodno što je kod nas u kući i da ništa nije nađeno", rekla je ona.

Violeta Spasić je istakla i da su policajci bili učtivi i pažljivi. "Verovatno se radi o lažnoj prijavi", smatra ona i dodaje da je proizvodnja kojom se bave uredno prijavljena kosovskim vlastima.

Prilužje je sa oko 3.000 stanovnika najveće srpsko selo u delu između Prištine i Kosovske Mitrovice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track