ŠEŠELJ: Čekam da se Vučić kandiduje, i za njega imam keca u rukavu
Foto: Zorana Jevtić

Lider SRS o predsedničkim izborima

ŠEŠELJ: Čekam da se Vučić kandiduje, i za njega imam keca u rukavu

Politika -

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da će mu na predsedničkim izborima najteži kandidat biti lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučič, ali i da za njega ima kečeve iz rukava kojim će ga argumentovano napadati

"Čekamo da vidimo ko će mi iz SNS-a biti protivkandidat, verovatno će to biti Aleksandar Vučič, za njega već imam pripremljene razne argumentovane primedbe na njegovo delovanje kao predsednika vlade", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

Foto: Marina Lopičić/Nebojša Mandić
Foto: Marina Lopičić/Nebojša Mandić

Šešelj je dodao da on i SRS, za razliku i od SNS-a i drugih partija, političke protivnike uvek argumentovano napadaju, te da će i u slučaju Aleksandra Vučića postupati kao i u napadima na predsedničke kandidate Vuka Jeremića i Sašu Jankovića.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Moji rukavi su uvek puni kečeva, i kad ih god ih protresem, oni lete kao strelice na sve strane a leteće i prema Vučiću kada ga kandiduju", rekao je Šešelj i dodao da na izborima može da pobedi i Vučića i kandidata Vuka Jeremića.

ŠEŠELJ NE VERUJE KVOTAMA ZA IZBORE: Jankovića i Jeremića pumpaju helijumom!

Šešelj je dodao da mora da bude iskren i da kaže da mu je Vučić najteži protivkandidat.

"Vučić mi je najteži protivkadnidat, tako osećam, ali i objektivno je tako, mada sam ubedjen da nisam bez šansi, da mi borba nije iluzorna. Šansi ima, narod se pita", rekao je Šešelj i dodao do se svašta može desiti do dana izbora.

Šešelj je za sledeću nedelju najavio i promociju drugog dela knjige "Vikiliks javlja", u kome će biti objavljene depeše dobijene od Ambasade SAD a koje se donose na pravo političko nastojanje Vuka Jeremića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: IZAŠLE KVOTE ZA NOVOG PREDSEDNIKA SRBIJE! Ko je sigurica, a ko iznenađenje?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track