BESNI RAT! ZORANA MIHAJLOVIĆ: Dačić je korumpirana SVINJA, ja ću biti premijer!
Foto: Fonet

Počelo klanje za mesto premijera

BESNI RAT! ZORANA MIHAJLOVIĆ: Dačić je korumpirana SVINJA, ja ću biti premijer!

Politika -

Potpresednica SNS i lider SPS započeli su borbu za premijersko mesto i počeli da prete jedno drugom, ni manje ni više, nego PORNIĆIMA!

Glavni okršaj u predstojećoj izbornoj kampanji vodiće potpredsednici Vlade Zorana Mihajlović i Ivica Dačić, i to oko premijerskog mesta ukoliko se premijer Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika Srbije, otkriva Kurir!Kako saznajemo od izvora bliskih Mihajlovićevoj i Dačiću, prljavog veša će biti na sve strane, poput fajta koji su imali predsednički kandidati u SAD Donald Tramp i Hilari Klinton.- Zorana je bukvalno poludela kad je čula Dačićeve izjave da bi on mogao da vodi Vladu ukoliko se Vučić kandiduje za predsednika. Vikala je: „Ta korumpirana svinja da bude premijer?! On, s toliko putera na glavi i aferama?! Pa šta je on umislio?! E da vidimo da li će to moći! Imam mnogo više kvaliteta od njega, ja zaslužujem to mesto!“ - prepričava za Kurir izvor blizak Mihajlovićevoj.Kako kaže naš sagovornik, Mihajlovićeva, ali i Dačić spremili su pozamašan arsenal za žestoku borbu.- Zorana će pokušati da osujeti svaki plan Ivice Dačića. Sprema, što bi se reklo, fioku za Dačića i ljude bliske njemu. Tu su kompromitujuće fotografije, snimci, ali i dokumenti koji mogu Dačića i njegove saradnike da stave u vrlo nezgodnu poziciju. Zorana je odlučna da spreči da SPS preuzme kormilo u Vladi - objašnjava naš sagovornik.Isti izvor navodi da je lider socijalista već upozoren da će mu se iz kuhinje Zorane Mihajlović servirati afere.- Dačić ima već dovoljno problema u SPS i sada je upao u još veću paniku zbog ovakvih najava. Premijersko mesto je veliki ulog i umnogome od toga će zavisiti njegova pozicija u stranci, ali i Vladi. Zato se i on ozbiljno bacio na prikupljanje materijala za kontranapad. Navodno će i on imati čime da gađa Zoranu, a naredio je svojim najbližim saradnicima da sakupljaju materijal o njoj, ali i poslovima njenog verenika, i da montiraju afere - kaže izvor Kurira.Mihajlovićeva juče nije želela da komentariše naša saznanja, dok joj je Dačić poručio da se ne meša u nešto što je isključivo između njega i Vučića.- Ma to me uopšte ne zanima. SPS se sprema za predsedničke izbore, ako SNS i Vučić hoće da se dogovaramo o zajedničkom kandidatu, mi smo spremni. Ako neće, onda sam ja kandidat. A šta će biti nakon izbora, to je tema za Vučića i mene, a ne za Zoranu, pa ne vidim što bismo se napadali - izjavio je Dačić.Inače, Zorana Mihajlović se žestoko protivi i tome da se Tomislav Nikolić ponovo kandiduje za predsednika Srbije.- Ona navija da se Vučić kandiduje jer to vidi kao šansu da postane premijer - kaže naš izvor.

Branko RadunBIĆE OZBILJNE BORBE IZMEĐU NJIHAnalitičar Branko Radun procenjuje da su i Mihajlovićeva i Dačić pokazali da umeju da igraju agresivno i kaže da ga ne bi čudilo ako zube pokažu i u predstojećoj kampanji.- Oni jesu ozbiljni kandidati za premijera ukoliko Vučić uđe u trku za predsednika, a sva je prilika da hoće. Očekujem velika prepucavanja i beskompromisnu borbu. Dačić je stranački lider, a Zorana je pokazala da ume da bude agresivna u kampanjama i da se ponaša kao pravi fajter za SNS - smatra Radun.

ČIME SU SE SVE DO SADA ČAŠĆAVALIOKTOBAR 2016.Dačić: Tebe neće čak ni tvoji u SNSMihajlović: Radi šta ti Vučić kažeOKTOBAR 2016.Dačić: Zorana, ne bih te podržao na predsedničkim izborimaMihajlović: Nisam mogla da dobijem veći komplimentJUN 2016.Mihajlović: Ivice, ti si patuljasto drvoDačić: Ma ti si, bre, licemer!APRIL 2016.Mihajlović: Ivice, ti si Bananamen!Dačić: A ti si mi opasnica!NOVEMBAR 2015.Mihajlović: Članovi Socijalističke partije Srbije nisu ljudi, već gotovo bedniciOKTOBAR 2015.Mihajlović: Dačić da sredi stanje u SPS ili da izađe iz koalicijeAPRIL 2015.Mihajlović: Ivice, tvoji momci ne mogu bez mene!FEBRUAR 2015.Dačić: Zorana, nemoj da ti ja uzmem meru!DECEMBAR 2014.Mihajlović: Dobro je da Vučić vidi šta Dačić misli o njemu

Ekipa Kurira

Srećan Jovanjdan

SAMO U KURIRU 2 POKLONA: Poster ikona i dodatak Sveti Jovan Krstitelj

Ukoliko slavite Svetog Jovana, ne treba da propustite današnji Kurir jer vas čekaju 2 poklona: veliki poster - ikona Svetog Jovana Krstitelja sa najvažnijim datumima pravoslavnog kalendara za 2017. godinu i poklon dodatak Srpske slave.

U poklon dodatku saznaćete sve o Jovanjdanu, sve o životu krstitelja Isusa Hrista, pronaći ćete mnoštvo informacija o ovom svecu, slavi i običajima.

Srećna slava svima koji slave!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track